Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzia22gda

Upokorzenie

Polecane posty

Gość andzia22gda

Mój eks prosił mnie od miesięcy o drugą szanse. Rozstaliśmy się,bo nie mogłam mu zaufać. Wróciliśmy do siebie, bo moje uczucia wciaż były silne i liczyłam,że on się zmieni. Wczoraj spędziliśmy razem noc. Rano poszwedł wziąć prysznic. Nie wiem dlaczego, sięgnęłam po jego telefon. Wcześniej tego nie robiam. Coś mnie podkusiło. A tam smsy od jakiejś dziewczyny. Umawiali się. Na seks.Jej też pieprzył o uczuciach. Ostatniego esa,napisał jej gdy byliśmy po rozmowie o ucuciach. Tak zapewniał o swojej miłości.... Wkurzyłam się, ubrałam, wyszłam. Próbował mnie zatrzymać. Napisałam jej esa jego numeru. Potem dzwoniłam,ale mam zepsuty mikrofon. Więc wyslalam jej jeszcze jednego esa. Ona się nie odzywa. Może mi nie wierzy? dlacego ona mi nie odpisuje? ktos byl w jej sytuacji. Boze....tak mi zle . I te jego czcze tlumaczenia. Że chcial mi powiedziec ale wyszlam (biedaczek), ze to NIE JEGO WINA, bo nie wiedzial,ze bedziemy razem znow( ostatni es,po rozmowie,ze dajemy sobie szanse), ze generalnie jestem w bledzie. Czuję się tak upokorzona...