Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

YummyYum

Jak dlugo jeszcze czekac z testem?

Polecane posty

jestem 9 dni po stosunku, przypuszczam ze odbyl sie on w dni plodne (z tego co wykazal kalendarz dni plodnych) chociaz nie mam miesiaczki od 28smego czerwca,wtedy dostalam plamienia z odstawienia po miesiacu od ostatniego blistra tabletek anty. Kiedy bede mogla zrobic test ciazowy by wykazal autentyczny wynik?

Gość Nie patrz na to co ci wyskoczy
ło w kalendarzu dni płodnych bo ty przecież nie masz miesiączki po odstawieniu tabletek.A skoro nie ma miesiączki to ???-nie ma owulacji tak??Doucz się trochę na ten temat.A lipiec?Uprawiałaś wtedy sex?

jak to nie ma owulacji? mozliwe ze az tak dlugo? uprawialam seks w lipcu i w sierpniu...i to nie raz. Od 3 dni bola mnie jajniki,zwlaszcza gdy juz klade sie spac raz jeden raz drugi czasem obydwa hmmm

jak to nie ma owulacji? tak w lipcu uprawialam seks,w sierpniu tez..i we wrzesniu,nie raz. Od 3 dni bola mnie jajniki,zwlaszcza gdy klade sie spac, raz jeden raz drugi czasem obydwa, hmmm...

Gość azu
nie wcześniej niż 2tyg. po stosunku a i tak to może być zbyt szybko.

Gość do autorki....j
Yummy na jakiej podstawie określiłas ze 9 dni temu miałas dni płodne? co na to wskazywało według twoich obserwacji?