Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurt kombajn

Czy wiecie, ze wszystkie kieyds bedziecie starymi babami?

Polecane posty

Gość kurt kombajn

Jak sie z tym czujecie? i nei pierdolcie ze nei dozyjecie bo jakoś 99% społeczeństwa dozywa :-o

Gość kukluxklan
wszystkie powyżej 20 są stare od tego wieku organizm zaczyna się starzeć :)

Gość tak jak ty bedziesz
starym dziadem , jak sie z tym czujesz ?

Gość kurt kombajn
ja sie z tym czuje dobrze. :classic_cool: Ja bede starszym panem, a wy bedziecie starymi babami, proste :classic_cool:

Gość ja jestem stara baba i calkiem
mi z tym niezle. Nie musze szukac meza, wysylac CV o prace, dbac, co kto o mnie powiem, robie, co lubie, spotykam sie tymi, z ktorymi chcę, nie przejmuje sie kazdym kilogramem, od nikogo nie zależe i nikomu nie musze sie przypodobywać > zycie podobało mi sie zreszta w kazdej fazie, bo kazda ma swoje plusy,

Gość dr s.Fiutancja, wizytantka
z tego akurat jest bardzo zadowolony, pan Ojciec Doktor Ted Rydzyk. Alelluja!!!!!!

moge roznie dobrze powiedzic, ze jestem starsza pania, a ty bedziesz starym dziadem - co a roznica, jak zwał, tak zwał.

Gość kurt kombajn
no ale faktem jest, że głównym wyznacznikiem tego, jak oceniana jest kobieta jest jej wygląd i atrakcyjność, a z tymna starośc bywa kiepsko :classic_cool: Facet jest za to oceniany wedlug pozycji społecznej, a ona na starośc moze jeszcze byc wysoka.

stara baba zażyje Feminum i zadziera kiece i lece, a stary dziad, może z armaty strzelać i drzeć mordę stój bo strzelam!!!!!

a co naajważniejsze , starsza pani, nie "śmierdzi mlekiem", a więc z tego bachora nie bedzie.

to juz nie ta epoka,stara baba tez moze miec pozycje spoleczna, a zareczam ci, ze na atrakcji w postaci malolatow jej nie zalezy. Rowiesnicy tez sie starzeja, na brak towarzystwa obu plci nie narzekam.

Gość stara baba taka jedna....
ja jestem po 40-tce ...dla młodzieży już stara baba a dla innych dojrzała dobrze trzymająca się kobieta dobrze mi z tym wiekiem jaki teraz mam dobra praca wspaniały mąż czegoś się tam już dorobiliśmy dzieci odchowane na studiach a ja z mężem mamy kupę czasu dla siebie i jest git :D

--ju -- bbedzisz mogla tez jedzci na nartach czy na rowerze, pływac,zeglowac, zwiedzac swiat - o ile zadbasz (choc bez przesady) zawczasu o kondycje fizyczną

Gość o rany julek
tak, wiemy. owszem nawet stare baby moga uprawiac sex w odroznieniu od starych zwiedlych fiutkow.

starość zaczyna się wtedy, jak z różańcem w ręku idzie sie do kościółka by słuchać bzdetów, tak, że można mieć 16 lat i byc starym prykiem. Amen.

cos mi sie wydaje, że ten kutas czyta Gazetę Wyborczą, Duży Format, bo tam wlaśnie jest artykuł w którym panowie i panie mający 750 miesięcy życia opowiadaja swoje wrażenia. Gorąco polecam, przeczytałam z siostrami z celi.