Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna Mary- Janna

Oblał mnie, bo nie jestem filigranową blondynką.

Polecane posty

Gość Panna Mary- Janna

Właśnie zostałam uwalona na egzaminie z literatury angielskiej. Drugi termin ale komisów u nas nikt nie zdaje. A wszystko przez to, że nie jestem drobniutką blondynką - mam brązowe włosy, spore piersi i krągłe uda, a doktor podstarzały kawaler lubi blondynki o figurze 13 latki. Ze mną odpowiadała koleżanka( której więcej na tych zajęciach nie było jak była) a klepała na pamięć Wikipedię Ale jest w profesora typie, więc jej wypowiedź chwalił pod niebiosa. To był jej pierwszy termin ponieważ miała L4. Ja czytałam wszystkie lektury, ale ponieważ popełniłam 2 błędy na krzyż - stwierdził że nie umiem się wysłowić, a poza tym myslę stereotypami.

Gość wielke PHI!
Krągłe uda? Phi! Na pewno masz dooopsko jak szafa trzydrzwiowa. I zwały jak Karpaty A koleżanka jest piękna i leci na nią nie tylko profesor ale wszyscy faceci z roku. I do tego mówi piękna angielszczyzną a Ty nawet 1 zdania nie potrafisz sklecić poprawnie.

Gość kobieta jak zwykle zwala na
innych! Nie przygotowałaś się dokładnie to masz problem.

Gość Panna Mary- Janna
Ja akurat odpowiedziałam na wszystkie pytania ale on stwierdził że powielam schematy zamiast sama zrozumieć angielską poezję.

Gość wielke PHI!
Angielski jest dla zdolnych a nie dla zakompleksionych kretynek

Gość wielke PHI!
dodam jeszcze zawistnych

Gość Panna Mary- Janna
Spadaj Wielkie Phi! A Ty co? Pewnie zawodówkę skończyłaś i jedyne co umiesz robić to tipsy malować? I skoro ja myślę schematami to co robi ona cytując żywcem Wikipedię.

nie patrz na innych, patrz na siebie bywa, że innym się po prostu udaje (niezasłużenie) - tak jest w życiu co z tego czy tamta zdała czy oblała, liczy sie to że ty nei umiałaś i oblałaś

Gość eh blondyna wkońcu
to jak miała zdać :P

Gość wielke PHI!
Akurat się mylisz, niedługo się bronię z psychologii w biznesie. I niedługo zakładam własną niekonwencjonalną....a zresztą spadaj. Dostałaś się na anglistykę nie wiem jak...bo ten Twój poziom - żal. :/ Jesteś brzydka gruba i zaraz z tych studiów wylecisz. Poza tym kosmetyczki od tipsow mają więcej klasy niż Ty.

Gość Panna Mary- Janna
Ale przecież mówię , że umiałam. Tyle że nie odpowiadałam po jego myśli. Z resztą na każdych zajęciach ośmieszał mnie przy całej grupie.

Gość Panna Mary- Janna
Czy ja jestem pewna, że rozmawiamy o tym samym wierszu bo jemu się zdaje że ja sama napisałam jakiś wiersz, i teraz zgrywam większą poetkę od autora. Albo że z Wichrowych wzgórz chyba omówiłam "Trudne sprawy"

Gość Panna Mary- Janna
Albo czy nam jakieś jeszcze czasy poza Present simple.

Gość Panna Mary- Janna
a i jeszcze czy jestem pewna że dobrze wybrałam idąc na studia zamiast na kółko różańcowe

Gość Panna Mary- Janna
Ale będę musiała powtarzać rok, a wszystkie przedmioty mam zdane. Poza tą literaturą.

Gość Asia częstochowa
trzeba było mu ruszyć skóra :P albo pokazac tzipke :classic_cool:

Gość Wielkie Phi!
Przecież mówię że się nauczyłam. Ale analiza wiersza to nie prawo -gdzie wykujesz wszystko na mur, i jak pzrekręcisz przepis to kaplica. Analiza literacka jets bardziej subiektywna.Nawet teraz sprawdzam w książce - napisanej przez znawcę Literatury angielskiej. Tam nawet słowem nie jest wspomniane o figurach stylistycznych , ktore zdaniem doktorka powinny tam być. Z resztą on nie specjalizuje się w literaturze baroku a w średniowieczu. Dostał dodatkowe godziny na zastępstwo gdyż doktorka która to wykłada poszła na operacje kręgosłupa.

Gość Wielkie Phi!
UPS No co ja też chciałam potrolować w internecie :P. Nikt się nie nabrał - chyba nie byłam wiarygodna w roli zakompleksionej grubaski,