Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rebelrebel

golicie rece?

Polecane posty

hej... tak sie zastanawiam... czy golicie wlosy na rekach? ja mam bardzo jasna karnacje, nie moge sie opalic, jestem po prostu biala plus jestem naturalna brunetka, wlosy mam prawie czarne... nie mam ich zbyt wiele na rekach, ale sa bardzo czarne, kilka razy ogolilam, nie rosna za szybko, ale chialabym uslyszec Wasze zdanie na ten temat :)

Gość betra
Tak i wąsy też

Gość betra
raz na tydzień

Gość opalam nad gazówką
:classic_cool: 🖐️

Gość ulalalak
jak raz je zgolisz to będą odrastać mocniejsze i gęstsze

no bo sie wlasnie zastanawiam jak to sie ma z estetycznym wygladem, czy taka golizna wyglada lepiej czy troche naturalnosci..? widuje mnostwo ladnych zadbanych dziewczyn z wlosami na rekach, a inna czesc ich nie ma

Gość zejdi
nie golę

Gość ulalalak
nie trzeba golić rąk,takie delikatne włoski przynajmniej mnie nie przeszkadzaja

Ja nie golę. Też mam włosy na rękach tylko, że blond, bo jestem blondynką, ale i tak je widać, a jak słońce zaświeci to już w ogóle. Ale nie golę, bo boję się o to, że będą mi rosnąć ciemniejsze i twardsze. Nie przeszkadzają mi moje owłosione ręce :)

Gość pieszowolka
tak. kremem veet raz na dwa tygodnie. wcale nie odrastaja ciemniejsze i mocniejsze, wrecz przeciwnie - wlosow jest mniej. i wyglada to bardzo ladnie :)

Gość atbatbatbhjhjh
ja golę ręce od mniej więcej od 15stego roku życiu z tego samego powodu co Ty. mi nie odrastają gorsze, wręcz przeciwnie bardzo się osłabiły i rośnie ich mało i golę się mniej więcej raz-dwa w miesiącu teraz jestem opalona to jeszcze rzadziej. :) ja lubię być ogolona, nogi jak golę to po sam tyłek..choć na udach mam ich mało to i tak golę :)

Gość ulalalak
zgolcie jeszcze brwi i rzęsy ,wkońcu kobieta nie może mieć włosków i wyglądać jak małpa zarośnięta

wlasnie dlatego sie zapytalam dzieki bardzo za odpowiedzi :) chodzilo mi tylko o to, czy to nie wyglada zbyt plastikowo :) ale widze, ze nie :D

Gość atbatbatbhjhjh
nie, jak dla mnie nie.. wygląda jak wygląda...moim zdaniem ładnie jak się posmarujesz kremem ..mój facet lubi jak wychodzę wykąpana i posmarowana oliwką wieczorem w świetle telewizora....mówi że tak ładnie sie ramionka mi świecą i zaraz je całuje :) no ale wygląd wyglądem..ja się lepiej czuje jak mam ręce ogolone :] i zauważyłam, że dużo osób goli ręce- kobiet of kors

Moja koleżanka kiedyś goliła ręce (goli je nadal). Kiedyś jak z nią siedziałam w ławce w szkole i się niechcący otarłam o jej ręke to kaktus jak nie wiem co. Dlatego ja nie golę.

Gość widzimy widzimy blad
ja depiluje pasta cukrowa a nie gole :)

a jak działa pasta cukrowa? Bo szukam czegoś do depilacji nóg. Chciałam kupić woski z podgrzewaczem, ale nie jestem pewna.

Gość widzimy widzimy blad
no jak dla mnie bardzo dobrze :) wydepilowalam tak sobie min pachy i mialam spokój przez cale lato :D

Gość dodapieknamauroda
idz na laserowe jak najszbciej i bedzie po problemie.

Gość taka jedna mala wredna ;))
Ja na szczescie nie mam tego problemu z wlosami na rekach. Ale moje kolezanki hiszpanki mimo, ze maja czarne wlosy na rekach nie gola ich, stosuja farby do tych wlosow i farbuja na blond :)