Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhdjxjshfh

Patologia u sąsiadów.

Polecane posty

Gość fhdjxjshfh

Moi sąsiedzi z przeciwka mieszkają w dużym, ładnym domu, są bogatymi ludźmi. Mają dwóch synów. Ten młodszy ma 19 lat. Od kilku lat spotyka się z jakąś dziewczyną, może w jego wieku, rok młodsza. Ostatnio zaobserwowałam, że ta mała chodzi z brzuchem. Śmiać mi się chce bo sąsiedzi to dobrzy i porządni ludzie, a ich syn z tą dziewczyną sobie zmarnowali życie, pewnie jeszcze zerwą, a już w tym wieku sobie dziecko zrobili, a najgorzej wyjdą rodzice bo będą musieli utrzymywać to dziecko i wychowywać bo to młode to nie da sobie rady. Tak to jest jak nastki biorą się za seks.

Gość z Moniką Kwiatkowską
dziecko to nie koniec świata. Przy dobrej organizacji w niczym nie przeszkadza...jeszcze sie zdziwisz ...

Gość nie złapiecie mnie
najgorsza patologia to ich sąsiadka plotkara :)

Gość fhdjxjshfh
Ci młodzi powinni myśleć o szkole, a nie dobierać się sobie do majtek!

Nie bardzo rozumiem czemu od razu PATOLOGIA????!!!!! Bo dziewczyna jest w ciąży?W jaki Ty świecie moja droga żyjesz?Teraz dzieci mają dzieci-14-15lat.A jeśli mają po 18-19 lat to czemu wrzucasz ich do jednego worka z prawdziwą patologią?!Oni mogą sobie świetnie dać radę,a swoją drogą jestem ciekawa,co to Cię obchodzi przecież nie Ty będziesz wychowywać to maleństwo!

Gość a ja myślę, że ........
a ja popieram autorkę źle wychowali dzieci i tyle a sami pewnie nie lepsi byli to co wymagać od dzieci kasa w życiu to nie wszytko

Gość patologia we wlasnej chaupie
Ha! cóż jest większą patologią - obmawianie sąsiadów że mają dziecko czy dziecię poczęte w miłości ? wypowiesz się skarbeńku? :P, :P, :P

a na ile ta ich miłość jest taka prawdziwa i dojrzała co takie dzieci wiedzą o życiu i miłości rodzice ich nie upilnowali i nie dali dobrego przykładu

Gość fhdjxjshfh
Się wzięli za bzykanie nie mając w ogóle pojęcia o zabezpieczeniu i teraz dzieciaki będą mieć trzeciego dzieciaka. Nie wiem w czym mam zazdrościć sąsiadom. Chyba współczuć, że ich dzieci nie odpowiedzialne i już biorą się za seks.

pewnie kasa i kariera była ważniejsza a dzieci same się sobą zajęły i mamy skutek marny z resztą

Gość fhdjxjshfh
Właśnie co ci młodzi mogą wiedzieć o miłości, rodzinie. Wątpię, że mieli poważniejsze plany w obec siebie. Pewnie się jeszcze rozstaną, a najgorzej będzie miał dzidziuś bo z rozbitej rodziny.

Czekoladowy Paluszek-masz rację,gdyby to trafiło się autorce,pewnie powiedziała by że będzie szczęśliwą babcią,a rodzina chłopaka TAKA bogata,i córeczka "dobrze" trafiła

On ma 19 lat ona 18-19. To są dorośli ludzie. Dadzą sobie świetnie radę.

na pewno świetnie dadzą sobie radę, bo już są tacy dorośli, wykształceni, mają świetną pracę i są wprost stworzeni do małżeństwa i wychowywania dzieci daj boże bliźniaki

dadzą sobie radę, bo muszą. Będą mieli gdzie mieszkać na początek, finansowo pomogą rodzice. Znajda pracę, uczyc mogą sie zaocznie. Zadnej tragedii tu nie widzę, poza zazdrosną sąsiadką.

Gość fhdjxjshfh
Ale bym się śmiała jakby okazało się że ta mała jest w ciąży bliźniaczej.

Gość halo nie do wiary!!!
wpadli to wpadli, mają rodziców, więc jakoś sobie poradzą. dziecko to jeszcze nie koniec świata i zmarnowane życie. oni przynajmniej mają jakieś życie, w przeciwieństwie do autorki, która nie ma najwidoczniej swoich spraw, dlatego podnieca się tym, co się dzieje u sąsiadów.

powinnas na glowe sie leczyc jesli uwazasz ze dzieci beda miec dzieci. przynajmniej babcia na wywiadowki nie bedzie chodzic,....

a ty jak czekalas z dzieckiem do 40!!! to coz a spacer i wszyscy jaka ladna wnusia haha

Gość fhdjxjshfh
Miałam 26 lat jak urodziłam dziecko.

nikt mi nie powie , że takie 19 letnie dzieci będą szczęśliwi i podołają obowiązkom i będą z sobą całe życie pewnie rozwiodą się, bo to teraz jest trendy są niedojrzali do tego by założyć rodzinę to nie pierwszy taki przypadek, że dzieci maja dzieci, ale tylko garstka potrafi żyć ze sobą całe życie a nie jest też pewne że się pobiorą, może chłopak płacić alimenty, bo rodzice poszukają dla niego lepszej partii niż byle dziewucha co jej bękarta zrobił tacy jesteście tego pewni ?

Gość fhdjxjshfh
Właśnie, nie mam dobrego zdania o tej dziewczynie, że się tak młodo puściła.

Gość młodzi myślą
tylko dupami a starzy ich nie upilnowali wielka mi sprawa przykład idzie z góry