Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhdjxjshfh

Patologia u sąsiadów.

Polecane posty

Gość halo nie do wiary!!!
a swoją drogą... żeby spłodzić dziecko potrzebne są dwie osoby. dlaczego to ona jest puszczalska, a on w porządku??? naprawdę jesteś strasznie ograniczona. można tylko współczuć twoim dzieciom, bo wiele się od ciebie nie nauczą :-(

Gość fhdjxjshfh
Wczoraj myłam okna i akurat widziałam jak on szedł z tą dziewczyną do nich do domu. Jeszcze przed domem głaskał jej brzuch, na ich miejscu nie afiszowała bym się z tym.. :/

Gość Ona_838
To życze Ci żeby synek powiedział że będzie tatusiem za rok a córcia za 2. Takie wścibskie mendy powinny mieć oddzielne zamknięte osiedla i być w swoim żywiole czyli obgadywać się wzajemnie zamiast zatruwac życie niewinnym ludziom.

Najwyżej jakaś puszczalska dziewuch będzie próbowała złapać twojego kochanego synka na dziecko, albo napalony chłopak zmusi świętą córeczke do seksu. Bo z własnej, nieprzymuszonej woli nie pójdą z nikim do łużka przed ślubem.

Gość halo nie do wiary!!!
a ja współczuje tobie. a jeszcze bardziej twoim dzieciom.

Gość yueuyu
temat, to prowo- widać, że autorka to sztuczny twór jakiegoś znudzonego gimboya. ale i tak dodam, że co ma dziecko z wpadki wspólnego z trwałością związku? myslicie, że wszystkie dzieci, to wychuchane "fasolki", których mamusia łykała kwas foliowy na 2 lata przed poczęciem?! w wiekszości przypadków dziecko sie po prostu "zdarza" i nikt go nie planuuje co do minuty. moi rodzice są razem 35 lat- pierwsze dziecko na studiach. takie same szanse na rozstanie z dzieckiem jak i bez- pewnie nawet wieksze w drugim przypadku.

Moje dzieci są katolikami i nigdy nie będą uprawiać miłości przed ślubem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!To grzech i one o tym wiedzą

Gość fhdjxjshfhh
Zaczepiłam jakoś nie dawno sąsiadkę i pytałam o ich sytuację i wiecie co? Wstyd było jej rozmawiać o tym i mnie zbyła. Podszywacz się zaczernił.

Dodam, że rozmawiałam z inną sąsiadkom jak wracałam z kościoła i wiecie co mi powiedziała że jej było by wstyd!

Bo wskazuje gdzie jest patologia uprawianie miłości przed ślubem to grzech i oni nie będą szczęśliwi

jutro pójdę i pożyczę trochę proszku do prania. Udam głupią i zapytam się czy to dziecko jej syna

Gość ReddS Ona
Wszyscy się nagle czepiają autorki... Ciekawe, czy wy chcielibyście mieć młodych niepracujących rodziców :O większość małżeństw takich się rozpada to jeszcze prawie dzieci, i co nagle będą kochajmącymi rodzicami? Chyba, że są nielicznym wyjątkiem:O Ja na pewno nie chciałabym znaleść się w skórze tego dziecka

Gość fhdjxjshfhh
Oni się na pewno jeszcze rozstaną i dziecko wyjdzie najgorzej bo będzie miało rozbitą rodzinę.

Gość ReddS Ona
Spójrzcie jak pod szkołami stoją 18, 19 letnie dzieci, palą, plują , przeklinają, uważają się za dorosłe chciałybyście żeby to byli wasi rodzice? Wymalowame dziewczęta przeklinające i nie lepsi kolesie :O bo ja nie

Dokładnie ok idę wstawić zalewajkę i później na plebanię sprzątać kościół. Jak dowiem się jakich świeżych napiszę.

z jakiego zascianka po chodzisz???? bo wiek chyba XXI p.n.e. a swoja droga to juz nasze babcie przed slubem rodzily