Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhdjxjshfh

Patologia u sąsiadów.

Polecane posty

fhdjxjshfh z nowego zycia powinnas sie cieszyc a nie wysmiewac.....tacy katolicy w tym kraju ze dziecko im trudno zaakceptowac ach zal

Gość fhdjxjshfh
a ja myślę, że....... ma rację! Wątpię, że ci młodzi stworzą kochającą się rodzinę. Pff..

Gość halo nie do wiary!!!
19 lat to już nie są dzieci tylko dorośli ludzie. widocznie autorka sama jest nieco cofnięta w rozwoju i wszystkich ocenia swoją miarą. i doprawdy imponująca przenikliwość - nie zna ludzi, ale wystarczy, że na nich popatrzyła zza firanki i już wie, że wpadli i że na pewno się rozstaną, bo nie mają wobec siebie poważnych planów.

Typowa wiejska baba autorko z ciebie. Polaczek, który tylko patrzy, obgaduje itp. Spójrz matko polko na siebie i na swój dom. Oni jak są zamożni to będzie ich stać. Mają w dupie co tak kołtun jak ty powie. Tacy ludzie są najgorsi zero kultury tylko ploty. Żałosna jesteś!

Gość z Moniką Kwiatkowską
będa ze sobą całe życie...takiej pewności nie ma nikt. Możesz znać drugą osobę 10 lat, mieszkać z nią pod jednym dachem ...wszystko może się rozlecieć jak domek z kart. W tym przypadku żadnej patologii nie widzę. Mają takie szanse na udany związek jak wszyscy inni ludzie.

Gość fhdjxjshfh
No nie wierzę, że 19 latkowie planowali i z pełną świadomością postarali się o dzidziusia. Hahahaha ale mnie teraz rozbawiłaś, rozrywkę zapewniasz. :) Byłam dziewicą do ślubu, czyli do 24 roku życia.

Gość z Moniką Kwiatkowską
a tak między nami... był tu niedawno opisany podobny przypadek z punktu widzenia matki chłopaka, więc myślę że ktos się bawi naszym kosztem...

Gość fhdjxjshfh
41.

tylko pytanie co dla kogo jest patologia jesli ciaza przed slubem to prawie cala Polska to patologia

Autorka była dziewicą do ślubu więc pewnie za niedługo będzie tutaj sie zalić, że mąż jej nie zaspokaja a ona nie miała okazji zdobyć doświadczenia i ma ochote na zdrade.

Gość fhdjxjshfh
Czemu sugerujecie, że promuje aborcję?

fhdjxjshfh a tak swoja droga masz dziecko 15 letnie nie wiem czy corka ale jesli tak to pilnuj jej lepiej zebys za rok to ty babcia nie zostala

Gość Ona_838
Najwiekszą patologią jest wścibska sąsiadka która nie ma swojego życia, słucha zapewne radia maryja i jest cnotką niewydymką oraz uważa że sex przed ślubem to złooo a dzieci to bękarty. Oraz najchętniej robiłaby za materac wszystkim sąsiadom z ulicy.

Gość fhdjxjshfh
Mam udane życie seksualne z mężem i warto było poczekać. A ten sąsiad to na pewno jeszcze ją zostawi i znajdzie sobie porządną dziewczynę, a nie puszczalską..

ciekawe on taki porzadny i nie wiedzial skad sie dzieci biora???? a nie miesci ci sie w glowie ze oni to dziecko kochaja????

Gość fhdjxjshfh
Mam dwójkę dzieci. Syn 15 lat i córka 13.

Gość halo nie do wiary!!!
"No nie wierzę, że 19 latkowie planowali i z pełną świadomością postarali się o dzidziusia" widocznie jesteś strasznie ograniczona i jedyny słuszny punkt widzenia to twój własny. skąd ty możesz wiedzieć co oni planowali? wróżką jesteś? czy może Bogiem?

Gość fhdjxjshfh
Wychowuje dzieci na odpowiedzialne, poświęcam im czas i uwagę i moje dzieci by tak nie zrobiły.