Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moszitooo

Ile przecietnie wydajecie na

Polecane posty

Gość to ja na pomoarańczowo
a ja kosmetyków używam mało, mam dość dobre, ale tylko takie podstawowe - krem na dzień i na noc, puder, błyszczyk i dobre perfumy... innych kosmetyków nie używam/oczywiście nie liczę toaletowych i antyperspirantu np. ;-)/ bez makijażu czuję się dobrze, naturalnie, ale bez biżuterii jak bez ręki ;-)

Gość moszitooo
to do Ciebie bylo, jaka nosisz bizuterie?

Gość ja co miesiac chodze88
to ja na pomaranczowo- ja tez sie nie maluje ale mam tone makjazu- pelno cieni do oczow z estel lauder, chanela same markowe, kredek tuszow, szminek a wcale sie nie maluje. U mnie to jest jakas mania kupywania szafy mi sie uginaja od tego wszystkiego i za kazdym razem sobie obiecuje ze to juz ostatni raz itp ale np teraz widzialam ze jak sie kupi jakis produkt z estel lauder to w prezencie jest kosmetyczka z kosmetykamki i cholera zas sie nabiore i znowu kupie... A bizuteri tez mam tone- od narzeczonego, od mamy (na kazde swieta BN dostaje kolczyki i bransoletki srebrne) a nosze tylk jedne kolczyki ktore kiedys kupilam sobie w H&M..

Gość to ja na pomoarańczowo
moszito - jeżeli do mnie kierujesz pytanie to noszę łańcuszek, bransoletę sztywną/elipsa, kolczyki i pierścionki + obrączka - to zawsze i złote. A poza tym na lewej ręce albo bransoletkę pandora, albo jakąś inną, zegarek czasami srebrny. Zdarza się, że zakładam jakiś srebrny większy komplet, ale to nie często. Czasami zimą na golfy biorę jakiś wisior, mam kilka do wyboru - np. bursztyn w srebrze, albo turkus, ewentualnie coś ze srebra. Z kosmetykami ja nie szaleję, nie znam się za bardzo na tym i nie ciągnie mnie w kierunku drogerii.