Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weda

napoje zimne na weselu

Polecane posty

Gość weda

dziewczyny jakie napoje gazowane polecacie na wesele musimymzakupic napoje gazwoane we wlasnym zakresie w ofercie mamy napoj pomaranczowy i jablkowymi wode a pozostale jakie chcemy to wemwlasnym zakresie poradzono mi ze najlepiej coca cola i fanta a wy jak radzice i myslalam ze najlepsza butelka to bedzie 1 litr a wy jakiej wielkosci mialyscie, czytalam tez ze dobrym pomysle jest kupnow szklanych butelkach takiego napoju, i gdzie takie cos zakupic w hurtowni. I czy to sa takie butelki z kaucja czy bez. Pomocy

Gość szklane buteleczki
na pewno coca cola, sprite, fanta/mirinda, woda gazowana i niegazowana. może jakaś woda smakowa? jeżeli będziesz kupować w szklanych butelkach, to polecam tymbarki. a gdzie je kupić to nie wiem, w moim domu weselnym wszystkie napoje są wliczone w cenę i wszystkie w szklanych butelkach.

Gość Skolopędra
O Jezu, pomóżcie jej bo se dziołcha nie da rady i położy wesele.

Gość Kiki Miki Fiki
JA kupiłam tylko coca colę litrową. Spokojnie jeden rodzaj napojów gazowanych Ci wystarczy. Ja do tego jeszcze mam wodę, soki. Ludzie przesadzają kupując na wesele wszystko co się da ;/

Gość oś czasu
a moze coca cola i sprite a jesli chcesz wiecej to moze jakies soczki? czarna porzeczka, grejfrut?

Gość danio waniliowe
to jeszcze są takie wesela w remizach które trzeba organizować samemu i martwić się ile czego kupić??

Gość niepolakos
skad wiesz ze to w remizie? w niektórych domach weselnych napoje nie są wliczone w cene. coca cola jako jedyny napój gazowany nie wystarczy moim zdaniem. niektórzy wolą sprite, fante

Gość z gazowanych
to szampan

Gość danio waniliowe
wydaje mi się, że skoro płacisz takiemu "domowi weselnemu" to już o nic nie musisz się martwić. Po co w takim razie zlecać komuś organizacje jak i tak musisz zajmować się detalami?

Gość weda
z moch detali to tylko napoje gazowane tak sie sklada wszystko inne jest na miejscu organizator oferuje mi napoje jablkowe pomaranczowe o wode jezeli chce dodatkowo gazowane to juz we wlasnym zakresie, i cieakawa jestem czy jest taki dom weselny gdzie masz wszystko z ich strony zagwarantowane lacznie z alkoholamo.

Gość danio waniliowe
zazwyczaj tylko alkohol organizujesz we własnym zakresie, ale jeśli chcesz to właściciel lokalu może zrobić to za ciebie.

Gość julka19x
kupuj cole,fante i sprite w butelkach 1L ja i tak wole soki bo są zdrowsze.

no widzisz ale wciaz jest wiele sal w ktorych napoje a niekiedy nawet ciasto trzeba organizowac samemu, a twoj komentarz ze wesela w remizie itd byl co najmniej nie na miejscu jezeli nawet by w remizie to co z tego, ktos z racji tego mialby byc gorszy.

Cola, Fanta, Sprai i woda mineralna ja bym takie trunki wybrała, a także soki niegazowane.

Gość soki niegazowane?
Yyy a sa soki GAZOWANE?