Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Margarita_oo

PROBLEM z telefonem, ktos pomoze??????

Polecane posty

Mam nadzieję, że mi ktoś odpowie, może to nie odpowiednie forum ale zależy mi na tym:) Mam telefon Samsung Galaxy Ace GT-S5830i i moim problem jest to, że gdy ktoś wysyła do mnie sms, to w powiadomieniach są, a gdy otwieram skrzynkę odbiorczą to nie ma treści wiadomości i nie wiem co kto napisał:) przywróciłam ustawienia fabryczne, wszystko zostało usunięte, przez 2 dni było dobrze i znowu to samo ! już nie wiem co robic, moze mi ktoś pomoc? i odp poważnie.. :)

Gość Noxelia jak ci się podoba
może to coś z oprogramowaniem

nie wiem, bo telefon kupowałam w RTV AGD za gotówkę, i włożyłam swoją kartę sim, było dobrze a poźniej już coś nie grało..

Gość a nie masz czasem zapełnionej
skrzynki odbiorczej lub pamięci telefonu (dużo zdjęć, muzyki) ?

własnie, ze mam wszystko puste bo usunęłam :) nie jestem taka głupia.. zresztą przywracałam ustawienia fabryczne i samo sie wszystko usuneło, wiec nie rozumiem tego

to ważne dla mnie bo w internecie nie ma zadnych informacjii na ten temat, a na gwarancje zbytnio nei moge go oddac..

Gość nebelhexe;)
Nie wiem czy to dobry trop będzie ale może być tak,że masz nowy telefon a trochę starszą kartę SIM i z tego tytułu może coś takiego się dziać.Proponowałabym Ci udać się do operatora ,skąd masz numer i poprosić o wydanie duplikatu karty SIM .Duplikat będzie miał tylko inny PIN.W Plusie mnie to kosztowało coś ponad dychę 2 lata temu.Sprawdz jak będzie na tej nowej karcie.Jak to nie pomoże to już nie wiem co może być..