Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ideologgg

Jakich kobiet unikac?

Polecane posty

Gość Ideologgg

Witam mezczyzn! Jakich kobiet unikacie? Co was w nich denerwuje? Jakich kobiet nigdy byscie nie zaprosili na randke? Mam na mysli zarowno cechy charakteru jak i wygladu. Pozdrawiam i czekam na ciekawe odpowiedzi :-)

Gość glkdosowee
unikaj takich które ci sie nie podobają ale mają forsę

Gość Ideologgg
Ja nie libe zbyt pewnych siebie, i zastanawiam sie czy to blad? Moze sa bardzo wartosciowe?

Gość Uroczy Szymuś
Chłopczyc

Gość glkdosowee
to błąd, ale zależy co rozumiesz pod pojęciem pewność siebie, nie myl z zarozumialstwem i tępotą. A kobiety w Polsce to pijawki

Gość Ideologgg
No wlasnie nie lubie zarozumialych, zle to ujalem pewnoscia siebie. Niestety pewnosc siebie od arogancji czesto daleko nie stoi. A chlopczyc nigdy nie lubilem. Kobiecosc jest wazna. Dla mnie kobiecosc to wcale nie chudosc, a chlopczyce czesto sa chudziny ze az strach sie przytulic :-)

Gość glkdosowee
najgorszy typ kobiety to typ kury domowej, nigdy nie da ci szczęścia , będzie cale życie gdakać ci nad głową

Gość fochland
która na nic się nie zgadza, co chwilę płacze albo wydaje polecenia, obostrzenia i chce rządzić facetem i - na samą myśl, że pójdę w nocy wędkować mówi NIE - gdy chcę pójść z kumplami na piwo to kobieta dostaje szału - a na ulicy nie wolno popatrzeć na inne kobiety - gdy muszę jechać na firmową integrację to jest awantura i płacz no NIE, nic nie wolno facetowi ale gdy kobieta wraca wieczorem w sobotę z kilkoma torbami zakupów i woła od progu, kochanie kilka par butów kupiłam i trzy torebki oraz inne szmatki to mnie się scyzorek w kieszeni otwiera, jednak lepiej być samotny niż być i żyć z kobietą tyranem, precz !

Ja unikam kobiet zarozumiałych i Egoistek. Takich które myślą że świat kręci się wokół nich.

Gość Ideologgg
Pewnie fajnie miec kobiete w domu na codzien, ale zgadzam sie z toba ze taka gdakajaca, ktora nie ma zadnych aspiracji poza ugotowaniem ci obiadu to...no nic specjalnego. Ja jeszcze nie lubie desperatek, ktore nie przestaja grzebac we wlosach, trzepotac rzesami i sie niby nieswiadomie przeciagac. I do tego mysla ze nikt nie wie ze to jest wystudiowana zmyslowosc.

Gość mrrrrrr3241
a ja się nie zgadzam jestem kurą domową z musu, ale mąż nie narzeka:). zresztą jak rozpoznasz kurę domową od innych :):):):):)

Gość Ideologgg
Fochland - oj tak, tyrankiprecz! To troche jak chlopczyce! Szkoda ze jest ich tak wiele. A z Jarkiem to wogole zgadzam sie w 100% :-) Co myslicie o kobietach troszke grubszych? Oczywiscie wszystko ma granice, wiem, ale nie ciagnie mnie jakos zbytnio przesadna chudosc. A co wy o takich kobietach sadzicie? Macie jakies doswiadczenia?

Gość Ideologgg
Do mrrrrr3241 - pewnie, nie mozna generalizowac. Zawsze znajdzie sie wyjatek :-) Zazdroszcze twojemu mezowi :-) P.S. bardzo szanuje kobiety, uwazam sie za dzentelmana i to jest chyba moj klopot w poszukiwaniach tej jedynej - one juz dzentelmanow nie szukaja :-)

Po prostu lubisz przebywać w domu bo w nim najlepiej się czujesz!! Taka kobieta najczęściej jest dobrą żoną i matką, ale od czasu do czasu też powinna zrobić coś dla siebie.

Gość fochland
coś w tym jest, że kura domowa ciągle gdacze i marudzi jak to jej źle, że jej koleżanki z pracy wczasują się na Maledivach a ona musi siedzieć w domu ale na pytanie, dokąd chcesz pojechać na wczasy to kura domowa odpowiada, NIE dwa tygodnie to za długo poza domem

Gość nie cierpie kobiet
latwych ,takich dziwek,ktore mozna wyczuc na odleglosc uroda,postawna sylwetka-ani chuda ani niska ,styl,maniery,kindersztuba i edukacja to moje wymagania

Gość mrrrrrr3241
Ideologgg na pewno znajdziesz tę jedyną , tylko poczekaj, nic na siłę

Gość Ideologgg
Mysle ze wiele zalezy od kobiety w przypadku kur domowych, jednak wiele (moj wlasny wniosek) po jakims czasie przebywania w domu traci poczucie ze mozna jeszcze cos zrobic dla siebie. Szkoda mi takich kobiet, gdybym byl mezem takiej to jakosbym zmotywowal, z domu wyprowadzil no nie wiem...

Gość Ideologgg
Nie sadzicie ze kobiety sa coraz wlasnie gorsze (wtracajac do wypowiedzi o dziwkach, latwych). Tzn moze nie ze kobiety gorsze ale jest takich coraz wiece. A przeciez niewielu mezczyzn to lubi. Wiec dlaczego kobiety nam to robicie? A moze tylko ja tak mysle? Dzieki mrrrr3241, bede czekal :-)

Gość mrrrrrr3241
jak się wtrąciłam do męskiej rozmowy , to powiem ,co kobietom się podoba w mężczyznach wd. mnie: zaradność, zadbany (bez przesady:)), sympatyczny, czuły :) ja kura domowa posiadam hobby lubię książki , basen , mam znajomych oczywiście "po pracy" :0

Gość mrrrrrr3241
wiesz ideologgg z tymi dziwkami to też wasza wina bo jak macie chętną to kożystacie ,prawda?

Gość uiiuiuyiyuiu
Ja Ci powiem jakich powinieneś unikać. Takich jak ja. Specjalnie wzbudzam zazdrość w facecie, żeby się dowartościować, flirtując z innym Chętnie bym go skrzywdziła, np żeby dowiedział się, że go zdradziłam (nawet za cenę zakończenia związku) Nie doceniam jego starań

Gość fochland
ciekawie wyglądają zakupy w hipermarkecie razem z kobietą, zakupy sprzętu technicznego wyglądają tak , - to wybierz kochanie śliczny telewizor do naszego salonu a ja wrócę za godzinę, widziałam ładną sukienkę na wystawie butiku , No porażka

Wcipskie są i ciekawe to nia da się ukryć, ale to jest już w ich naturze. I czasem trzeba to zrozumieć. W końcu to płeć piękna którym zazwyczaj się ulega, chociaż nie zawsze!!

Gość Ideologgg
Wiesz, mysle ze z tym korzystaniem z okazji to troszke przesada. Jest typ mezczyzn ktory korzysta i przez to szarga nam opinie. A potem jak nam dziewczyn wkakuje na kolana a my grzecznie odmawiamy to wielkie zdziwienie i wyzywanie od dziwlagow i impotentow. A moze po prostu mezczyzni tez sa czuli i chca milosci? O tym malo kto pamieta przez te cholerne teledyski amerykanskie (nie tylko) ktore sa ukierunkowane tylko na seks, pieniadze i samochody. Przeraza mnie to i wspolczuje kolejnemu pokoleniu (na marginiesie mam 28 lat).

"wiesz ideologgg z tymi dzi**ami to też wasza wina bo jak macie chętną to kożystacie ,prawda?" z moich obserwacji to wynika...a później płacz i skargi ...że ta DZ tamta K ;-)

Gość Ideologgg
Jakby tych zakupow nie robily to by tak dla nas pieknie nie wygladaly - akurat kwestie zakupow rozumiem, nie bede jej roztrzasal :-)

Gość I ja sie wypowiem-chociaz
jestem kobieta. A wiec drodzy mezczyzni- musze wam powiedziec ze mimo wam sie wydaje ze jestescie tacy wspaniali i ogolnie lepsi we wszystkim od nas grubo sie mylicie...Wasz problem to to, ze jestescie poprostu NAIWNI. Kobiety w wiekszosci sa przebiegle, sprtyne i wy nawet biedaki nie potraficie sie spostrzegnac jak juz jestescie zmanipulowani... Ale do tematu- skoro jestem kobieta i znam wiele kobiecych sztuczek jedna rada- unikajcie kobiet wyrachowanych, egoistek,prymitywnych i pustych... Przestancie sie ogladac za ladna lala (nie twierdze ze wszysktie ladne kobiety sa glupie,nie!) chociaz niestety przewaznie w 90% tak jest..Te lale siedza godzinami przed lustrem i liczy sie ich tylko wyglad i ich egoistyczna chec zeby je podziwac...