Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ideologgg

Jakich kobiet unikac?

Polecane posty

Gość Ideologgg
Wypowiedz uiiuiuyiyuiu - az tak przykra ze wyczuwam podszyw. Jesli jednak prawdziwa, to biedni my faceci...pozostaje wierzyc ze to wyjatek :-(

Gość mrrrrrr3241
nie przejmuj się ideologg masz czas, mój mąż ożenil się jak miał 34 i ma żonkę młodszą o 11 :) odnośnie zakupów to kwestia dogadania ja oglądam z mężem śrubki a on ze mną bieliznę na wieczor:)

Do ja się wypowiem!! Tu się z tobą zgodzę w 80% Kobiety są przebiegłe i sprytne może nie wszystkie ale większość. W końcu to wasza tajna broń którą zazwyczaj uwijacie facetów do okoła palca. Lecz tylko faceta naprawdę zakochanego w takiej kobiecie!!

Gość Ideologgg
Do I ja sie wypowiem - chociaz - wiesz, klocilbym sie. Wy tylko myslicie ze my nie wiemy ze wy nami manipulujecie i ze nie znamy waszych sztuczek (jak wczesniej chyba wspomnialem???). My tylko pozwalamy wam w to wierzyc. A co do typu kobiet - zgadzam sie :-) Do mrrrr3241 - widze ze jestescie poza miloscia partnerami i przyjaciolmi - bezcenne :-)

"Wy tylko myslicie ze my nie wiemy ze wy nami manipulujecie i ze nie znamy waszych sztuczek (jak wczesniej chyba wspomnialem???). " wypowiadasz się z swoim imieniu jako facet ;-) Facet zakochany ....raczej nie wie ...ze jest manipulowany przez kobietę ....po czasie dostrzega i....odchodzi lub zostaje w związku Znam takiego mężczyznę ...szkoda patrzeć na ...to co kobieta z nim wyprawiała...za późno się zorientował i spłaca długi

"Wy tylko myslicie ze my nie wiemy ze wy nami manipulujecie i ze nie znamy waszych sztuczek (jak wczesniej chyba wspomnialem???). " wypowiadasz się z swoim imieniu jako facet ;-) Facet zakochany ....raczej nie wie ...ze jest manipulowany przez kobietę ....po czasie dostrzega i....odchodzi lub zostaje w związku Znam takiego mężczyznę ...szkoda patrzeć na ...to co kobieta z nim wyprawiała...za późno się zorientował i spłaca długi

Gość I ja sie wypowiem-chociaz
No nie, to nie o to chodzi...jesli mowicie o zakochanym facecie to juz o takim ktory przepadl nie jak sliwka w kompocie ale sliwka w wiadrze!sory, wydaje mi sie ze ogolnie jak sie jest zakochanym to niestety latwo ulec manipulacji.I wcale tu nie trzeba byc facetem (niestety) Mnie chodzi o to ze sa takie panienki, puste jak pustaki, naprawde glupie, prymitywne i naprawde strasznie cwane a faceci (wiekszosc) tego nie widzi i daja sie wodzic za nos..smutne.A one sie smieja z was.. Mam taka jedna kolezanke w pracy- jest przesliczna, ma 25 lat, wyglada jak o okladki i jej najwieksza ambicja to jest zawsze pieknie wygladac. Co rusz ma innego naiwnego biedaka- wychodzi z nimi do resto (to oni oczywiscie placa), a potem sie z nich smieje bo nam wszystko opowiada ze taki baran, idiota, co on sobie myslal itp...

Gość fochland
tak było przyjęte od stuleci i pokoleń, po zerwanych zaręczynach kobieta oddawała byłemu narzeczonemu pierścionek i wszystko było OK ale teraz kobietom się poprzestawiało i pierścionek wystawia na aukcji Allegro dopisując, że nie lubi nosić pierścionka ze złota z diamentem, kłamstwo i hipokryzja, tak się zachowuje wyrachowana skumbria

Gość Dżennifer
wyrachowanych, egoistek,prymitywnych i pustych... tylko jak takie rozposnac bo przeciez na pierwszych spotkaniach sie nie odrozni