Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Ideologgg

Jakich kobiet unikac?

Polecane posty

Go艣膰 Ideologgg

Witam mezczyzn! Jakich kobiet unikacie? Co was w nich denerwuje? Jakich kobiet nigdy byscie nie zaprosili na randke? Mam na mysli zarowno cechy charakteru jak i wygladu. Pozdrawiam i czekam na ciekawe odpowiedzi :-)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 glkdosowee
unikaj takich kt贸re ci sie nie podobaj膮 ale maj膮 fors臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ideologgg
Ja nie libe zbyt pewnych siebie, i zastanawiam sie czy to blad? Moze sa bardzo wartosciowe?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Uroczy Szymu艣
Ch艂opczyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 glkdosowee
to b艂膮d, ale zale偶y co rozumiesz pod poj臋ciem pewno艣膰 siebie, nie myl z zarozumialstwem i t臋pot膮. A kobiety w Polsce to pijawki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ideologgg
No wlasnie nie lubie zarozumialych, zle to ujalem pewnoscia siebie. Niestety pewnosc siebie od arogancji czesto daleko nie stoi. A chlopczyc nigdy nie lubilem. Kobiecosc jest wazna. Dla mnie kobiecosc to wcale nie chudosc, a chlopczyce czesto sa chudziny ze az strach sie przytulic :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 glkdosowee
najgorszy typ kobiety to typ kury domowej, nigdy nie da ci szcz臋艣cia , b臋dzie cale 偶ycie gdaka膰 ci nad g艂ow膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fochland
kt贸ra na nic si臋 nie zgadza, co chwil臋 p艂acze albo wydaje polecenia, obostrzenia i chce rz膮dzi膰 facetem i - na sam膮 my艣l, 偶e p贸jd臋 w nocy w臋dkowa膰 m贸wi NIE - gdy chc臋 p贸j艣膰 z kumplami na piwo to kobieta dostaje sza艂u - a na ulicy nie wolno popatrze膰 na inne kobiety - gdy musz臋 jecha膰 na firmow膮 integracj臋 to jest awantura i p艂acz no NIE, nic nie wolno facetowi ale gdy kobieta wraca wieczorem w sobot臋 z kilkoma torbami zakup贸w i wo艂a od progu, kochanie kilka par but贸w kupi艂am i trzy torebki oraz inne szmatki to mnie si臋 scyzorek w kieszeni otwiera, jednak lepiej by膰 samotny ni偶 by膰 i 偶y膰 z kobiet膮 tyranem, precz !

Udost臋pnij ten post

Ja unikam kobiet zarozumia艂ych i Egoistek. Takich kt贸re my艣l膮 偶e 艣wiat kr臋ci si臋 wok贸艂 nich.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ideologgg
Pewnie fajnie miec kobiete w domu na codzien, ale zgadzam sie z toba ze taka gdakajaca, ktora nie ma zadnych aspiracji poza ugotowaniem ci obiadu to...no nic specjalnego. Ja jeszcze nie lubie desperatek, ktore nie przestaja grzebac we wlosach, trzepotac rzesami i sie niby nieswiadomie przeciagac. I do tego mysla ze nikt nie wie ze to jest wystudiowana zmyslowosc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mrrrrrr3241
a ja si臋 nie zgadzam jestem kur膮 domow膮 z musu, ale m膮偶 nie narzeka:). zreszt膮 jak rozpoznasz kur臋 domow膮 od innych :):):):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ideologgg
Fochland - oj tak, tyrankiprecz! To troche jak chlopczyce! Szkoda ze jest ich tak wiele. A z Jarkiem to wogole zgadzam sie w 100% :-) Co myslicie o kobietach troszke grubszych? Oczywiscie wszystko ma granice, wiem, ale nie ciagnie mnie jakos zbytnio przesadna chudosc. A co wy o takich kobietach sadzicie? Macie jakies doswiadczenia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ideologgg
Do mrrrrr3241 - pewnie, nie mozna generalizowac. Zawsze znajdzie sie wyjatek :-) Zazdroszcze twojemu mezowi :-) P.S. bardzo szanuje kobiety, uwazam sie za dzentelmana i to jest chyba moj klopot w poszukiwaniach tej jedynej - one juz dzentelmanow nie szukaja :-)

Udost臋pnij ten post

Po prostu lubisz przebywa膰 w domu bo w nim najlepiej si臋 czujesz!! Taka kobieta najcz臋艣ciej jest dobr膮 偶on膮 i matk膮, ale od czasu do czasu te偶 powinna zrobi膰 co艣 dla siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fochland
co艣 w tym jest, 偶e kura domowa ci膮gle gdacze i marudzi jak to jej 藕le, 偶e jej kole偶anki z pracy wczasuj膮 si臋 na Maledivach a ona musi siedzie膰 w domu ale na pytanie, dok膮d chcesz pojecha膰 na wczasy to kura domowa odpowiada, NIE dwa tygodnie to za d艂ugo poza domem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie cierpie kobiet
latwych ,takich dziwek,ktore mozna wyczuc na odleglosc uroda,postawna sylwetka-ani chuda ani niska ,styl,maniery,kindersztuba i edukacja to moje wymagania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mrrrrrr3241
Ideologgg na pewno znajdziesz t臋 jedyn膮 , tylko poczekaj, nic na si艂臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ideologgg
Mysle ze wiele zalezy od kobiety w przypadku kur domowych, jednak wiele (moj wlasny wniosek) po jakims czasie przebywania w domu traci poczucie ze mozna jeszcze cos zrobic dla siebie. Szkoda mi takich kobiet, gdybym byl mezem takiej to jakosbym zmotywowal, z domu wyprowadzil no nie wiem...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ideologgg
Nie sadzicie ze kobiety sa coraz wlasnie gorsze (wtracajac do wypowiedzi o dziwkach, latwych). Tzn moze nie ze kobiety gorsze ale jest takich coraz wiece. A przeciez niewielu mezczyzn to lubi. Wiec dlaczego kobiety nam to robicie? A moze tylko ja tak mysle? Dzieki mrrrr3241, bede czekal :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mrrrrrr3241
jak si臋 wtr膮ci艂am do m臋skiej rozmowy , to powiem ,co kobietom si臋 podoba w m臋偶czyznach wd. mnie: zaradno艣膰, zadbany (bez przesady:)), sympatyczny, czu艂y :) ja kura domowa posiadam hobby lubi臋 ksi膮偶ki , basen , mam znajomych oczywi艣cie "po pracy" :0

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mrrrrrr3241
wiesz ideologgg z tymi dziwkami to te偶 wasza wina bo jak macie ch臋tn膮 to ko偶ystacie ,prawda?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uiiuiuyiyuiu
Ja Ci powiem jakich powiniene艣 unika膰. Takich jak ja. Specjalnie wzbudzam zazdro艣膰 w facecie, 偶eby si臋 dowarto艣ciowa膰, flirtuj膮c z innym Ch臋tnie bym go skrzywdzi艂a, np 偶eby dowiedzia艂 si臋, 偶e go zdradzi艂am (nawet za cen臋 zako艅czenia zwi膮zku) Nie doceniam jego stara艅

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fochland
ciekawie wygl膮daj膮 zakupy w hipermarkecie razem z kobiet膮, zakupy sprz臋tu technicznego wygl膮daj膮 tak , - to wybierz kochanie 艣liczny telewizor do naszego salonu a ja wr贸c臋 za godzin臋, widzia艂am 艂adn膮 sukienk臋 na wystawie butiku , No pora偶ka

Udost臋pnij ten post

Wcipskie s膮 i ciekawe to nia da si臋 ukry膰, ale to jest ju偶 w ich naturze. I czasem trzeba to zrozumie膰. W ko艅cu to p艂e膰 pi臋kna kt贸rym zazwyczaj si臋 ulega, chocia偶 nie zawsze!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ideologgg
Wiesz, mysle ze z tym korzystaniem z okazji to troszke przesada. Jest typ mezczyzn ktory korzysta i przez to szarga nam opinie. A potem jak nam dziewczyn wkakuje na kolana a my grzecznie odmawiamy to wielkie zdziwienie i wyzywanie od dziwlagow i impotentow. A moze po prostu mezczyzni tez sa czuli i chca milosci? O tym malo kto pamieta przez te cholerne teledyski amerykanskie (nie tylko) ktore sa ukierunkowane tylko na seks, pieniadze i samochody. Przeraza mnie to i wspolczuje kolejnemu pokoleniu (na marginiesie mam 28 lat).

Udost臋pnij ten post

"wiesz ideologgg z tymi dzi**ami to te偶 wasza wina bo jak macie ch臋tn膮 to ko偶ystacie ,prawda?" z moich obserwacji to wynika...a p贸藕niej p艂acz i skargi ...偶e ta DZ tamta K ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ideologgg
Jakby tych zakupow nie robily to by tak dla nas pieknie nie wygladaly - akurat kwestie zakupow rozumiem, nie bede jej roztrzasal :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 I ja sie wypowiem-chociaz
jestem kobieta. A wiec drodzy mezczyzni- musze wam powiedziec ze mimo wam sie wydaje ze jestescie tacy wspaniali i ogolnie lepsi we wszystkim od nas grubo sie mylicie...Wasz problem to to, ze jestescie poprostu NAIWNI. Kobiety w wiekszosci sa przebiegle, sprtyne i wy nawet biedaki nie potraficie sie spostrzegnac jak juz jestescie zmanipulowani... Ale do tematu- skoro jestem kobieta i znam wiele kobiecych sztuczek jedna rada- unikajcie kobiet wyrachowanych, egoistek,prymitywnych i pustych... Przestancie sie ogladac za ladna lala (nie twierdze ze wszysktie ladne kobiety sa glupie,nie!) chociaz niestety przewaznie w 90% tak jest..Te lale siedza godzinami przed lustrem i liczy sie ich tylko wyglad i ich egoistyczna chec zeby je podziwac...

Udost臋pnij ten post