Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kot13.

SPOTKAJMY SIĘ WSZYSCY NA ŻYWO

Polecane posty

Gość 90% stąd to zawistne i opluwaj
i atak? wyraziłam przypuszczenie jedynie;) przewrażliwienie też jest popularne i stąd wiele niepotrzebnych dyskusji 🖐️

Gość kot13.
teraz jesteś po nic- a wcześniej po co byłeś? Może ja po prostu mam skłonności do uzależnień? Nie pije, nie palę , nie biore prochów- może kafe to zastepnik?

Gość kot13.
90% - masz rację-może to jest tak ,że ludzie czytają i wyobrazają sobie całkiem co innego, co autor miał na mysli? Słowa to jednak bardzo niewiele jesli nie jest się Bogiem.

Gość kot13.
Fubu- czy wiesz ,że ten człowiek którego kochasz i ten , którego nienawidzisz to może być ta sama osoba?

Gość kot13.
dobra - póki co zmykam bo muszę: a) przygotowac referat do szkoły b) zrobić kolację rodzinie c) uprawiać seks z dziewczyną( no, chyba chcę:-) ) d)uprawiac seks z facetem( o ile nie jestem gejem- a jak jestem????? ) e) zgonić dzieciaki do domu f) obejrzec do końca W 11. Przynajmniej jedna z opcji jest prawdziwa "Kimże więc jestem... Jam jest częscią tej siły która wiecznie zła pragnąc wiecznie dobro czyni..."

Gość marionety b
do fubu a jakie nicki na kafe powiedzmy '' lubisz '' ?

Gość fiku miku to scierwo
:classic_cool:

Gość kot13.
acha, więc mogłbyź zyć z kobietą- policjantem ? jeśli mówię że możesz kochać i nienawidzieć tasama osobę chodzi mi raczej o co innego- o to co zaprezentuję ponizej

Gość Tristan123
acha, więc mogłbyź zyć z kobietą- policjantem ? jeśli mówię że możesz kochać i nienawidzieć tasama osobę chodzi mi raczej o co innego- o to co zaprezentuję ponizej

Gość ..nie chce mi się zaczerniać

Gość na kafe 2,5 roku
Nie mam ochoty na spotkanie z osobami ktore uwazam za dno. Jesli ktos nie ma na tyle silnej woli zeby po maksymalnie 3 latach odejsc z tego forum [ nie byc uzaleznionym ] jest dla mnie zerem. :) Mnie sie udalo choc powoli. Rotfl.

Gość asdfghasdfyxcwerjkl#
mam jedno serce i chce jeszcze pozyc, wiec dzieki za spotkanie:O

Gość to ma głebsze podłoże
nie do końca Ci się udało, jesli wciąż tu jesteś:-)

ja nie jestem fiku miku mścicielu... jestem zwyczajnym dachowcem;-) a w necie jestem od 1999 r.

Gość na kafe 2,5 roku
Widac boli cie twoje uzaleznienie, owszem nie do konca bo wpadam tu raz na 1,5 - 2 tygodnie, i przyznaje ze walka z moim UZALEZNIEM byla bardzo ciezka. Bo trzeba nazwac rzeczy po imieniu - kafeteria to choroba jak kazde uzaleznienie. Piszcie co chcecie mam to gdzies bo wiem ze ktos kto jest tu ponad 3 lata przaktycznie przegral juz zycie. Choc jest jeszcze szansa.......

mam pracę, rodzinę pasje. wiec PO CO TO ROBIĘ...? nie tyle boli co zastanawia. Dlaczego co wieczór sprawdzam co tam gadacie i czasem wtrącę choć rzadko bo nie chce mi się już przedstawiac swoich racji. Dziś jest wyjątek:-)

Gość do fubu
ale ty jesteś dopiero rok :D:D:D:D a inne zyeby jak fiku mają chorobę psychiczną :P

Gość Ktoś do wyżej
fiku mikuuu to murzyn-bot durnie 🖐️ poczytajcie o takich zjebach co im płacą za pisanie na forach 🖐️

Gość isabellka1989098
Jestem przeciw. Po pierwsze i tak prawie nikt by nie przyszedł bo kto np. ma na drugi koniec Polski jechać na jedno spotkanie, a po drugie większość tu młodzieży więc wątpię że byłaby jakaś dyskusja chyba raczej impreza z podrywaniem!

Gość asdfghasdfyxcwerjkl#
i wszyscy by przyszli pod nowym nickiem:O

Gość bdbdbd
do dziunia Mam prawie taką samą twarz jak Ty , tylko inny typ urody i faceci mówią że mam usta jak lachociąg. :D

Gość Sacryficial_ Suicide
🖐️

Gość Noxelia Nox Witch
:classic_cool: :D

Gość spotkałam się
z dwoma osobami z kafe :)

Gość seMes
no to opisz swoje wnikliwe i bezbłędne wnioski na temat tych ludzi po jednym spotkaniu.

Gość eseMes
no prosze. i ktoś mi już nicka zaczernil:D Pewnie jakiś facet:P

Gość moge napisac tylko tyle
ze było miło, bez napiecia :) swietnie nam sie rozmawiało dlatego pozdrawiam piekną dziewczyne z pieknego miasta :)