Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewuńciia

Nie chcę być smutnym grubasem... Muszę muszę muszę schudnąć!!

Polecane posty

Gość Ewuńciia

2 miesiące temu zostałam dosłownie porzucona przez faceta z którym byłam przez ponad 4 lata... Z którym już wiązałam przyszłość. Zostawił mnie dla młodszej i ładniejszej siksy. I nie ukrywam, że jestem gruba. Utyło mi się jeszcze zanim zaczęłam się spotykać z moim ex... Wazę 85 kilo, niegdyś- 60-62... Mam 28 lat i już dziś zaczęłam dietę. Nie wiem dokładnie ile zjadłam, wiem że mało. Jajecznica z 2 jaj, 6 pomidorów i 4 jabłka, 1 jogurt naturalny.

Gość Ewuńciia
Czasem wchodzę na kafe... kojarzę pana Ferdynanda z głupich, nieadekwatnych uwag... więc puszczę to mimo uszu. Nie chcę wracać. Zostałam upokorzona, teraz chcę zrobić coś dla siebie. Nie zamierzam opróżniać lodówki :) od godz. 7 rano jakoś się trzymam i zamierzam tak wytrzymać do 65 kilo.

Gość mamussska
Zycze duuuzo wytrwalosci 🌻 :) Mi pomaga rowerek stacjonarny - malo sie mecze a kalorie leca w dol :)

Gość Ewuńciia
Dziękuję :) Będę musiała taki sobie sprawić, dziś jeździłam takim zwykłym 1,5 h... Ale robi się coraz zimniej na rower...

Gość dietetyk od siedmiu boleści
Chętnie zrobię z Ciebie laskę. Problem w tym, że Ty nie posiadasz wiedzy dietetycznej i stosujesz coś, co Tobie zaszkodzi (zdrowotnie - jak i wagowo) :( Jest jedna metoda, żeby schudnąć = trzeba jeść. Jak nie jesz to spowalniasz metabolizm, czuję ogromny głód - a na końcu i tak kilogramy wracają. Książkę by można o tym wszystkim napisać, ludzie po 5 lat studiują, by móc doradzać innym chudnąć a Ty skąd masz wiedzę jak schudnąć?

Gość Ewuńciia
Skoro wiadomo jak schudnąć to dlaczego ludzie masowo się odchudzają? Byłam juz na takiej racjonalnej diecie, książkowej, ponoć zdrowej. W 2 miesiące straciam ok 60 dni.

Aż tyle? Ja jem dziennie 1 bułkę, parówkę, jogurt naturalny i pomidora. I uważam, że to dużo. No i wciąż jestem gruba.

Gość chłopisko metr osiemdziesiąt 5
kurrwa tyle ja waże :D

Gość rhov przez twoje teksty ludzie
poglupieją, jeszcze uznają za mądre to co mówisz :/ "aż tyle?" czy ty jesteś normalna? :/ to ty jesz za mało, nikt nie powinien iść twoim śladem takim żarciem, raz że niezbyt zdrowe, dwa, że go niewiele, można sobie tylko zdrowie zmarnować :o jedz sobie co chcesz, twój wybór ale chociaż innym się nie przyznawaj, bo jeszcze posłuchają :o wystarczy zmniejszyć porcje, i nie podjadać między posiłkami, nie jeść słodyczy i ruszyć dupsko fakt, na początku jest ciężko, wiadomo, początki zawsze są ciężkie żołądek musi mieć co trawić, niedostarczanie jedzenia to tragedia, nie mówiąc o braku podstawowych składników odżywczych i witamin

Gość Rhov jeste gruba bo za malo
jesz i same gowna, jestes wiec gruba i nie zdziwie sie jesli masz pryszcze i wlosy Ci wypadaja