Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalyahh

Jestem ładna, bogata i mega nieszczęśliwa :(

Polecane posty

Gość emnillka
przyjazn i zycie towarzyskie sa gówno warte

Gość minehaha
ale piekne problemy

Gość johny deep
Ale 21lat?? To jeszcze młoda osoba ktora można poeiedziec że nie zna życia bo reaguje emocjonalnie nie mam chłopaka,przyjaciół itp. Mnie sz zerze mówią. Najlepsze co spotkało to falszywi znajomi przyjaciele itp serio! Bo czlowoek żyje w jakieś iluzji. A teraz?Moge kogos znać i 8 lat i pokluci się że mną i mi to rybka nie muszę utrzymywać znajomości wogóle nie myślę o niej bo mam szereg zajec

Gość simharrina
ja nie wierze w przyjazn i dobrze na tym wychodze?

Gość gość
kasa jest najwazniejsza

Gość gość
Bardzo dobrze znam Twoje problemy,ja jestem teraz bardzo przecietnym facetem jesli idzie o kwestie materialne ale zanim moja zona sprawila mi terazniejsze dno finansowe mialem bardzo dobre zycie. Wiesz super szybkie auto i niezwykle reprezentacyjne,styl ubierania jakim przyciagalem wzrok każdej ale to każdej kobiety bez wyjątków i może też sprawial to fakt iż jestem bardzo przystojnym mężczyzną ja wiem że może brzmi to zuchwalczo ale naprawdę uroda to jedyne co mi Bóg zaoferowal reszte zdobywalem sam. Ja znam każdy aspekt Twojego problemu i nigdy bym sie nie odważył wyśmiewania twoich rozterek, mimo bogactwa i wszelkiego dostatku zawsze robilem wszystko by nie emanowac nim otoczenia ale coż ludzie weryfikowali mnie tylko w aspekcie kasy,nawet ona byla problemem by zwyczajnie poznać kogoś gdyż wszystkie kobiety patrzac na mnie myslaly no ten to jest poza zasięgiem no taki względny dobrze sytulowany jak ja szara myszka uczciwa i spokojna ale biedna mogę go zagadać(to cytat jednej z mieszkanek Janikowa) I dzięki takiemu podejściu i wlasnej samotności zdrcydowalem się na kogoś kto uwielbiał kase i lansowanie sie moim autem po prostu zaslepilo mnie a teraz musze ponieść konsekwencję mojego błędu. Nam rade otaczaj sie tylko takimi ludźmi na których nie wydajesz kasy któzy są bezinteresowni,a jeśli myslisz że facet z którym jesteś będzie ci ostoją szczescia to sie mylisz, poszukaj kogoś kto ma gdzieś całą twoją kase gdzieś,kogoś kto zamiast na kawior zaprosi cię by pospacerować i wszamac hot doga. Powiem Tobie co będziesz miała za jakiś czas coraz wiecej rozterek i dolkow psychicznych będziesz czula wszechsamotnosc codziennie uświadamiając sobie ze caly twój prywatny świat jest zbudowany na kasie że nawet przyjaźń,milość,szacunek będą wyznacznikiem Twojego bogactwa. Ja juz wiem co to strach,głód,odebranie mi dziecka które kochałem najpiękniej jak tylko potrafilem,teraz jestem sam czasem glodny idę spać ale to jest dobre bezcenne bo jeszcze bardziej doceniam życie i gdy już jeśli Bóg będzie kiedyś znowu na mnie patrzył i pomoże to będę mogl sobie powiedzieć że życie może byc piękne choć trudne ale wiem że pieniądze nigdy nie są wyznacznikiem szczescia. Może i jesteś bogata ale tak naprawdę to biedna i nieszczęśliwa bo sam kiedyś tak żyłem i choć dzisiaj po wyplacie zostaje mi na życie 400zl to uwierz mam prawdziwych przyjaciół którym wystarczy moja obecność,rada i to że jestem jeszcze bardziej prawdziwy i oddany choć biedny. Powodzenia w milosci kochaniutka tak naprawdę liczy sie tylko ona nic wiecej.

Gość sralaahh
yp ;)

Gość gość
Wcale mi Ciebie nie szkoda rozpieszczona laluniu, nie masz pojęcia co to są prawdziwe problemy a nie potrafisz nawet nie pić i nie ku.rwić się. Nie dziwię się że nie jesteś z siebie dumna bo z czego? Ja dzisiaj od 4:00 zapierdzielam do pracy na rowerze a Ty? Jakie Ty masz sukcesy czy wkład?

Gość gość19
Napisz do mnie ,chętnie porozmawiam z tobą .Pozdrawiam

Gość gość
Tak naprawdę to w życiu liczy się tylko kasa. Piepszyć "przyjaciół "

Gość gość
P********z Ja mam tak jak ty i kocham swoje życie. Przestań robić za sponsora, zadawaj się z ludźmi na swoim poziomie

Gość gość
Odezwij się na emaila karolinka8251@wp.pl

Gość gość
mam wszystko co potrzebuje niczego mi nie brakuje, wszyscy zazdrosza mi zwiazku a mimo to brakuje mi bezpievzenstwa

Gość Bida z nędza

I jak tam bogacze ? Co porabiacie? 😁