Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuśka2012wrzesień

Krótkie pytanie, proszę o odpowiedź :)

Polecane posty

Gość mamuśka2012wrzesień

Czy można kochać się na tydzień przed terminem porodu? czy nie zrobimy krzywdy dziecku czasem? bo jest już raczej bardzo nisko.

Gość tylko ostroznie
krzywdy nie zrobicie ale poród wywołać mozecie

Gość mamuśka2012wrzesień
oj, czyli można ale bardzo delikatnie mam rozumieć? mamy ochotę ale oboje się trochę obawiamy.

Gość magdaagda
można:)

Gość mamuśka2012wrzesień
A jak się okaże, że wywołamy poród to nie wpłynie źle na maluszka? w końcu to jeszcze nie jest termin porodu, skoro nie wyskakuje to chyba nie jest gotów na to czy jak to jest?

Gość magdaagda
tydzień wcześniej, to juz prakycznie tak jakby w terminie. seks może przypieszyć poród, ale jak dzidzia nie ma ochoty jeszce wyjsc na swiat, to i seks z mojego doświadczenia jej nie zachęci. proponuję się wyluzować, dziecku nic się nie stanie.

Gość pszyszła rodząca
Przyda mi się taki relaksik...uspokoiłyście mnie dziewczyny ;) dzięki! lekarz w sumie nic nie mówił, że nie wolno, gdyby były jakieś przeciwwskazania to by pewnie coś powiedział.

Jesli nie wypadl czop i nie sacza sie wody,mysle ze ostroznie mozna.. Powiem szczerze,ze mnie nic nie wywolalo jak strach przed szpitalem:P Urodzilam 12 dni po terminie,sama...

Gość pszyszła rodząca
I właśnie z tym czopem to jest zagadka...pojęcia nie mam czy wypadł czy siedzi tam nadal, śluz leci i leci ciągle już dość długo. Ale czop równie dobrze mógł wypaść jak korzystałam z wc i mogę nie wiedzieć czy wypadł...a lekarz by to mógł przy badaniu zauważyć? powinien powiedzieć że wypadł?

Kochać się można a nawet przed porodem, podczas, po i wogole przez całe życie a nawet dłużej. Natomiast jeśli chodzi Ci o współzycie to można ale bez szaleństw i uciskania brzucha.