Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koala powiedzmy

chyba się niepotrzebnie kimś zauroczyłam i zachowuję się

Polecane posty

Gość koala powiedzmy

głupio. Chyba mam za mało kontaktów z płcią przeciwną i jak porozmawiał ze mną mężczyzna to zgłupiałam. Ściągnęłam sobie pliki mp3 z jakimiś jego wypowiedziami i słucham do poduszki (zaznaczę: nie rozumiem tego ni dudu, bo są naszpikowane fachowymi wypowiedziami, ale traktuję to jak takie słuchanie do poduszki). Potrząśnijcie mną, proszę...człowiek ma swoje ułożone życie i żonę. Niestety mogę mieć z nim jeszcze kontakt i nie ode mnie to zależy.

Gość potrząsamy
daj sobie z nim spokój i pomysl o tych wolnych i atrakcyjnych,wystarc zy wyjsc z domu

Gość koala powiedzmy
potrząsamy -dzięki za potrząsanie :)

Gość ostre
:D :D :D :classic_cool: dziewcze tak trzymają a niedługo kaftan

Gość durna ilka
tez to przeżywam zauroczyłam się w facecie który mieszka ze swoją dziewczyną przy okazji zdradza ją bo jesteśmy dobrymi kumplami i mi się wygadał przypadkiem jest gruby wstrętny gburowaty nigdy mi w niczym nie pomógł jestem taka głupia i zła na siebie bo jak tylko go widzę to wiem że na jego skinienie zrobiła bym prawie wszystko nie wiem co mnie w nim pociąga może to że ze mną rozmawia i się pośmiejemy razem dobrze nam się współpracuje i tyle a ja normalnie chciała bym go przytulić i kochać.