Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupy twarze tatuaże

Kto mi powróży?

Polecane posty

Gość dupy twarze tatuaże

Mam tylko 3 pytania :)

Gość dupy twarze tatuaże
Proszę, niech ktoś mi powróży i odpowie na te 3 niezwykle ważne pytania! Nie mam szczęścia na kafeterii i jeszcze nigdy wróżka mi nie odpisała, a nie chcę za to bulić kasy... Liczę na zrozumienie :)

Gość Wróżka Nadieżda
No powróżę

Gość dupy twarze tatuaże
Och, dziękuję :* 29.01.1988 Czy wyjdę za mąż za obecnego mężczyznę? Czy będziemy mieli dzieci? Czy będę dobrze zarabiać?

Gość ja tez poprosze blagam
anna 26.07.1990 czy mezczyzna z ktorym jestem bedzie dobrym mezem? Jak moje zdrowie? I jak sprawy finansowe

Gość Wróżka Nadieżda
Nie wiadomo czy wyjdziesz, osoby z Twoją datą są często wahadłami w miłości, uczucia mogą się u Ciebie szybko zmieniać, więc radzę Ci, abyś długo z nim chodziła, bo niewiele stracisz, a wiele zyskasz Będziecie mieli jedną dziewczynkę, jedną, a jeżeli pozostaniesz ze swoim obecnym partnerem, możesz liczyć na synka Nie wiem co rozumiesz pod "dobrze zarabiam", ale liczby mówią, że tobie pisana przecietność- mieszkanie, ładne, praca dobra, małżonek, dziecko, będziesz tzw. panią domu, nie licz na wielki dom z dużym ogrodem i armię służących, ale raczej na wygodne życie, bez niespodzianek

Gość dupy twarze tatuaże
Wróżko, dziękuję bardzo za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie!

Gość Wróżka Nadieżda
Jesteś dosyć młoda Aniu, w Twoim wieku możesz nie dostrzegać wszystkich zalet lub wad i możesz być nieco "zamroczona" jego urodą bądź czymś czym Cię zdobył Zdrówko, jak to zdrówko, końskim zdrowiem się nie cieszysz, ale do wiecznie chorych chyba nie należysz, prawda? Mimo to radziłabym uważać na stres, powinnaś nieco więcej czasu poświęcać uspokojeniu się itd. Finansowe? Tu nie ma wątpliowści- musisz się uzbroić w cierpliowść- możesz pewien czas klepać biedę, lecz zapewniam Cię, ze nadejdzie dobry czas i pieniędzy nie będzie brakować

Gość Wróżka Nadieżda
Polecam się na przyszłość

Gość ja tez poprosze blagam
wrozkko mozesz troche jasniej napisac co z tym moim zwiazkiemi czy znajde prace bo jestem bezrobotna juz tak dlugo