Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niech facebook zniknie

Chyba jestem noł lajfem, ale chciałabym,żeby fejsbuk nie istniał...

Polecane posty

Gość niech facebook zniknie

wszystko mnie omija, ludzie sie zapraszają tam, okej ob jest zadarmo to samo życzenia urodzinowe, ja wolałam, kartki smsy telefony z życzeniami a nie 100jednakowych życzeń :O fotki kto miał fajniejsze wakacje, kto wiecej wypil piosenki sto razy florence and the... albo inne hity jednego roku... i inne gowniaste opisy bez sensu pod którymi jest 56 lajków ... pustka...

Gość atomowa.biedrona
Tak, pustka. A właściwie to ludzie są puści. Like it! Jak mnie to drażni.

Gość to czy facebook
będzie istniał zależy tylko i wyłącznie od tego, kiedy jego użytkownicy przyjdą po rozum do głowy. Kropka

Gość atomowa.biedrona
czyli będzie istniał do końca świata i jeden dzień dłużej :(

Gość zelmira
ja jestem odludkiem , nienawidz e ludzi -koledzy z szkoly gówno mnie obchodza- i nie ma mnie na zadnym portalu spolecznosiowym

Gość ja też uważam że
kiedyś było lepiej w życiu jak jeszcze nie wymyślono tych głupich portali społecznościowych. Nie było tej płycizny i lansu, tzn. nawet jak ktoś miał takie zapędy to nie miał jak tego ujawnić całemu światu a teraz szkoda gadać po czymś takim można poznać człowieka. Miałam kiedyś fajną koleżankę w szkole której nie widziałam chyba z 15 lat, sama odezwała się do mnie, miałyśmy się spotkać ale jakoś najpierw coś nie wypaliło to spotkanie, a potem jak zobaczyłam co ona wyprawia na n-k to stwierdziłam że dziewczyna niepoważna jest. Miała najgrubszą chyba galeria ze wszystkich z byłej klasy gdzie pokazywała nawet zdjęcia swojego półnagiego męża w pokoju, lubiła swoje zdjęcia w bikini pokazywać, swoje zdjęcie profilowe też zmieniała najczęściej ze wszystkich, na głownym umieściła wpis że jak ktoś ma jakieś zastrzeżenia co do niej tzn. że to zazdrość i tym się pogrążyła całkowicie. Czy ci ludzie nie widzą że taka zamierzona ostentacyjność, samolans wyglądają z boku kuriozalnie ??? Przecież taka demonstracja wygląda niepoważnie, dziecinnie. A mamy do czynienia z ludźmi którzy nie mają 17 lat tylko 30. Jakiś zdrowy rozsądek w tym wieku wypadałoby mieć.