Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senny_30

Mial byc tylko sex a...

Polecane posty

Autorze, dla mnie jesteś klasycznym przykładem ^^ ruchacza pospolitego^^ / uwaga ! to moje określenie /. Najpierw bzzzykasz, a potem - rozmyślasz. Szukasz wsparcia ? Żałosny jesteś i tyle. Jeżeli masz odwagę, to opowiedz swoją historię, swojej żonie. Ona podejmie jedynie słuszną decyzję : - w y p i e r d a l a j z domu. I żyj, ale bez rodziny, którą oszukujesz. To takie proste i uczciwe dla wszystkich.

Gość senny_30
Oczy mi sie szerzej otwarly ..!

Gość senny_30
Bosa bosa - zioniesz nienawiscia :) niepotrzebnie! Wlasnie to zrobilem ... Nie bylo wypierdalaj - jezeli ktos rozmawia na poziomie wyzwisk tak by bylo .. Ty pewnie bys tak zrobila bo myslisz plytko i w ustalonych przez spoleczenstwo schematach! Ja bym pomyslal tak .. Ok drogi sie rozchodza - szukamy szczescia w przeciwnych kierunkach ..

Gość do bosa bosa
masz bardzo mały i ograniczony móżdżek

Gość senny_30
Masz swoj dekalog i sie go trzymaj !! Nie potepiaj innych za to czego bys ty nie zrobila!

Pisz co chcesz, dla mnie jesteś marną kopią prawdziwego faceta. Myślisz, ale tą głowką co ją masz w majtkach. Nie oczekuj pięknych słow, do tego bagna w które się zakopałeś.

Gość senny_30
W tym bagnie bede szczesliwszy niz ty w pieknej szeregowce pod miastem - mezem ktory sie z toba kocha 1 w miesiacu .. I moze tez cie zdradza :)..

Gość senny_30
Jak okreslisz prawdziwego faceta nie kopie ??? Piszesz tak jak gdyby Cie spotkalo cos takiego i do tej pory sobie z tym nie poradzilas ??? ...... Jest tak??

Mało wiesz kreaturo. Ja właśnie rozwiodłam się z mężem, który miał podobne doświadczenia jak Ty. To rozstanie bardzo mnie bolało, bo nie wiedziałam, że bzyyyka na boku, a jednocześnie zapewniał, ze bardzo mnie kocha. Teraz jestem w związku z wspaniałym człowiekiem. Kochamy się na wszystkie możliwe sposoby i o każdej porze dnia i nocy. Jestem wdzieczna losowi, za to, że ... teraz wiem co to znaczy żyć. A mój stary mąż, to nieudacznik życiowy. Roztrwonił lekką ręką, to co dostał z podziału majątku. Panienki kosztują, niestety

Poradziłam sobie znakomicie, chodzę usmiechnieta, bo jestem szczęśliwym człowiekiem. Natomiast na ^^ ruchaczy pospolitych^^ mam uczulenie. To prawda.

Gość do bosa bosa
co to za romantyczne historyjki,niedlugo cie zdradzi jak poprzedni,stare dupy ktore na dluzsza mete nie umieja przytrzymac przy sobie faceta beda ciagle zdradzane.zaprzeczysz?pewnie tak bo wiesz co siedzi w glowie twojemu nowemu facetowi.jeden cie wyruchal bez mydla to inni tez to zrobia.ale ciesz sie swoim szczesciem tak dlugo jak potrafisz.prawdziwych kobiet sie nie zdradza.

Senny problemów w małżeństwie nie rozwiązuje się przez ruchanie na boku. A cała ta romantyczna otoczka wokół historii z kochanką to chyba próba zagłuszenia swojego wrzeszczącego sumienia.

Ty - mądralo do do mnie piszesz - bosa bosa. 1. Brak Ci odwagi zeby się zaczernić. 2. Plujesz jadem, bo szlag Cię trafia, że są kobiety, które po nieudanym małżeństwie, zakładają nową rodzinę i są szczęśliwe. Wez pod uwagę, że doświadczenie życiowe pozwala dokładniej przyjrzeć się kolejnemu partnerowi. 3. Mam pełną świadomość, że nic nie jest na zawsze. Boję się, że to szczęście którego doświadczam jest kruche. ALE TERAZ JEST ! Doceniam to co mam, szanuję mojego drugiego męża za to, że zanim weszliśmy w bliższe relacje, pomógł mi wyjść z pustki, którą czułam po rozwodzie. Miał do mnie anielską cierpliwość. Pomógł mi jeszcze raz zaufać mężczyznie.

Gość do bosa bosa
nie mam stalego nicka, blakam sie po kafeterii i wylapuje takie zaklamane osoby jak ty. a wiec cieszysz sie obecnym szczesciem....hmmmmm...twoja wypowiedz zabrzamiala dokaldnie jak wypowiedz autora,,,,,,,,,,,,dziwne :O

Niedawno, ktoś na forum napisał tak : SILNY MĘŻCZYZNA MA ŻONĘ. SŁABY - KOCHANKI. podpisuję się pod tym, bo rozumiem sens tych prostych słów.-

Ty czerwony - mam w duuuupie to co piszesz. Nie ogarniasz tematu, ale chcesz zaistnieć. To takie prymitywne.

Gość do bosa bosa
bosa ciesz sie szczesciem poki je masz:O

Gość do bosa bosa
nie chce zaistniec, gdybym chcial to byms ie zaczernil,mam takie jak ty w dupie,meczy mnie tylko fakt ze na tym swiecie sa takie ograniczone laski jak ty.powaznie.wrzucasz wszytskich facetow do jednego wora,musisz byc strasznie ograniczona:O

Gość do do bosa bosa
Nie nie zabrzmiala tak jak autor. Trzeba miec mozg i troche przezyc by to zrozumiec. Kochanicoooooo:classic_cool:

Gdybyś uważnie czytał, to wiedziałbyś, że się cieszę. Bo wiem, że w życiu piękne są tylko chwile...... wiem to

Gość do bosa bosa
jestescie wszyscy ograniczeni:Obardzo wam wspolczuje:O bosa a ty tylko czekaj az kolejny cie w dupke kopnie,nudna dziura pozostanie poprostu nudna dziura :O

Gość do do bosa bosa
Nie pozuj na faceta kolezanko -do bosa bosa . Facet nidy by tak nie napisal do kobiety.

Gość do bosa bosa
bosa ale jestes zalosna,powaznie:Oidz na uczuciowy i tam pisz o tej wielkiej milosci,predzej czy pozniej ja stracisz jak pierwsza,nudaaaaaa:O

Gość do do bosa bosa
ale frustratka :D znudzona kochanica , teskniaca za misiem ktory wlasnie lize wlasna zone :P

Gość do bosa bosa
he?jestem facetem bezmozgu:O

Gość do do bosa bosa
nie wydaje mnie sie , zaden facet nie pisalby tak do kobiety. Jesli jednak masz worek i kij , to tylko namiastka , bo jestes zwykla szmata czyli jak wyzej tez nie facetem.

Gość do bosa bosa
po jakiemu to bylo?szczegolnie ostatnie dzanie?

Gość do bosa bosa
zdanie