Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k_r_ó_l_i_k-malutki

zrobiłam test i ....

Polecane posty

Gość a jaki masz test?
musze tlumaczyc?:)

Gość jshdoahydoihd
Wytłumacz, bo ona chyba myśli że dzieci to bocian przynosi.

Gość k_r_ó_l_i_k-malutki
może tobie chodzi o to że za często?

Gość a jaki masz test?
chodzilo mi o bol piersi:)

Gość aguś24
Ja jeszcze testu nie zrobiłam ,przewidywalny termin @ mam na 10 września ,zastanawiam się co teraz zrobić ??? zrobić test w dniu @ czy już dziś bo brałam lek duphaston od 16 do 25dc i własnie go odstawiłam . owulacje pewną miałam 26 sierpnia od tamtego też czasu temperatura jest wyższa i źle się czuje .

Gość k_r_ó_l_i_k-malutki
właśnie nie - bo ja mam bardzo małe i nie lubię jak ich dotyka. A teraz czuję tak jakby miały mi pęknąć. To dziwne, są wrażliwe i wolę ich nie dotykać bo strasznie bolą. Właśnie poczytałam tę wypowiedź o przyczynach bólu piersi. Być może mam jakiegoś torbiela, bo staników za ciasnych nie noszę, ani jakichśtam sportów nie uprawiam. Nie wiem sama co o tym mysleć... Ale to dziwne że akurat teraz mnie bolą jak pierwszy raz od X lat kochałam się bez zabezpieczenia. Może i macie rację//

Gość a jaki masz test?
nie,nie wkrecaj sobie torbieli!bez przesady.

Gość k_r_ó_l_i_k-malutki
sama nie wiem co myśleć na ten temat. zobaczymy. A tak w ogóle to jak wykonam test w dniu spodziewanej @ to będzie ok?

6 dni od zapłodnienia, to jakim cudem miałby wykazać ciążę 8 dni od owulacji?

Gość k_r_ó_l_i_k-malutki
luzzzikk - A KIEDY NAJWCZEŚNIEJ WYKAŻE?

Gość azu
co do bólu piersi to ja nigdy w cyklu nie miałam bolących piersi więc gdy zaczęły boleć to pomyślałam że zaszłam bo się staraliśmy. A tu nic -okres nadszedł jak zawsze. Żeby było śmieszniej zaszłam w kolejnym cyklu i wtedy nie było żadnych innych objawów jak w każdym zwykłym cyklu.

Gość k_r_ó_l_i_k-malutki
azu - no to faktycznie ładne kwiatki :))) może i masz rację, bo ja w 1 ciąży też nie miałam objawów, dopiero jak wróciłam od lekarza w ten sam dzień miałam mdłości a na drugi dzień nie wstałam z łóżka, bo tak było mi niedobrze. Ale w sumie to dziwne, że kochając się w dni płodne czasem się nie zachodzi, bo zawsze panicznie bałam się ciąży i się zabezpieczałam. Gdybym wiedziała że to nie takie proste, to bym się nie martwiła i "jechała na żywca"/ Zresztą zobaczymy czy dostanę ten okres czy nie.

Gość k_r_ó_l_i_k-malutki
a jaki masz test? - a ty już masz dziecko? Bo coś pisałaś że przy pierwszym miałas plamienia? Czy poroniłaś...

Gość k_r_ó_l_i_k-malutki
hej a może ktoś chce pogadać?

Gość a jaki masz test?
tak mam 1 dziecko,nie poronilam.to bylo plamienie implantacyjne.

Gość k_r_ó_l_i_k-malutki
a jaki masz test - a ile ma lat? bo moja córka ma 7. :)

Gość a jaki masz test?
moje ma niecale 3latka

Gość k_r_ó_l_i_k-malutki
A DŁUGO SIĘ STARACIE? bo u mnie jakby tak za 1 razem chwyciło to byłoby fajnie...

Gość omgooddddddddddd
k_r_ó_l_i_k-malutki A DŁUGO SIĘ STARACIE? bo u mnie jakby tak za 1 razem chwyciło to byłoby fajnie...ta bo ty myslisz ze ja z 1 szybko to z 2 tez obys sie tylko nie zdziwiala hhaha :O:O:O jestes zalosna autorko naprawde

Gość k_r_ó_l_i_k-malutki
kurde, jak będę w ciąży to osobiście pokażę wam test z 2 kreskami :) a jak myslisz skąd się biorą wpadki np. u 17latek? nawet za 1wszym razem. A np. słynna afera ze słoneczkiem? Ile dziewczyn było w ciązy wtedy? więc jakie jest prawdopodobieństwo???

Gość k_r_ó_l_i_k-malutki
a po II dlaczego mam być żałosna niby? to że np. ty się starasz ileśtam lat nie znaczy że ja nie zajdę za 1wszym razem

Gość a jaki masz test?
krolik-my sie wlasnie zbytnio nie staramy.nie tak na upartego.jak bedzie to bedzie,nie to tez bedzie ok.

Gość k_r_ó_l_i_k-malutki
no i właśnie dlatego , moim zdaniem, macie większe szanse. Bo jak się ktoś tak nakręci to podobno jeszcze gorzej. A tak wgl ile masz lat? bo nie zapytałam...

Gość a jaki masz test?
ja mam 33 maz 35 a wy?

Gość omgooddddddddddd
a kto powiedzial ze ja sie staram:D:D:D

Gość k_r_ó_l_i_k-malutki
ja mam 28 a mąż 31. Córkę urodziłam mając 21 lat i tak jak pisałam było to za pierwszym podejściem i nawet powiem niedowiarkom, że to był mój pierwszy raz i włożyl tylko do połowy, a i tak zaszłam w ciążę. Teraz długo się zastanawialiśmy czy chcemy (i kiedy) drugie dziecko. Zawsze był jakiś powód zeby odłożyć tą decyzję. Aż tu nagle tak wyszło, i mąż powiedział że w sumie nigdy nie będzie dobrego momentu. Więc skończył we mnie. I tak przez cały tydzień... I teraz tak czekam i boję się, zarazem chcę i nie chcę. Ale chciałam jak najszybciej się dowiedzieć i dlatego ten test. Myślisz że poczekać do 13 i wtedy zrobić? czy może dzień przed???

Gość k_r_ó_l_i_k-malutki
omgooddddddddddd - sory ale obrażając mnie wywnioskowałam że Ci szkoda gdybym faktycznie zaszła. A przecież to nie jest niemożliwe...

Gość widzisz i nie grzmisz serio
test ciazowy robi sie w dniu spodziewanej @ jest najpewniejszy a jeszcze leszpsza jest beta hcg masz juz 1 dziecko a tego nie wiesz? nie potrzebnie sie nakrecasz

Gość a jaki masz test?
ja mam to samo,troche sie boje dlatego niech sie dzieje co chce:)

Gość ciekaaaawe
Ciąża urojona.