Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuły_Krzysiu

Jak sobie wyobrażacie jak fiku miku wygląda?

Polecane posty

Ja stawiam tak: - około 170cm wzrostu - nadwaga - zaniedbana (w końcu cały dzień na kafe siedzi) - włosy do ramion przetłuszczone - ubiera się oryginalnie przez co brzydko ale myśli, że jest modna... - grube nogi :( - okulary - brunetka

Gość spewnością ma błysk w oku
i piękny uśmiech

Gość Ubawiona :)
Opisałeś siebie w damskiej wersji?

Gość krzywe i szare zęby
twarz menelki spod dworca

Aby nie było ja wyglądam tak: - wysoki - normalna budowa ciała - nie mam nadwagi - proste białe zęby - lekki zarost - brunet - ciemne oczy - sympatyczny

Gość na podstawie tego co pisze
i tego że nic nie pisze w tematach, dotyczących czegoś tam konkretnego stawiam na: - około 162cm wzrostu - kilka kilo niedowagi - troche zaniedbana i lekko pryszczata - włosy raczej krótkie, szaro-myszo blondynka być może takie krędziolki - ubiera się jak "dzieci kwiaty" z woodstook i lub rozciągnięte stare t-shirty, swetry i stare leginsy i spodnie rurki (zazwyczaj poplamione) - nogi i ręce patykowate - figura gruszki... wszystko się gromadzi w pupie i na brzuchu - piersi rozmiar a-b - okulary z grubym szkłami - nie umie robić makijażu - ma za duży nos który jest Jej kompleksem (do którego nigdy się tutaj nie przyznała i nie przyzna) - bierze leki psychotropowe na nadpobudliwość lub powinna brać ;) - ma lekkie ADHD które ukrywa przez znajomymi, rodziną itd - dziewica

Gość zajebista laska
chętnie bym z nią pofiglował