Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Plaster111__

Kobieta-jaka powinna być na prawdę.

Polecane posty

mala klamka Plaster111 = Master111 = Florek = Komediant = X-777 (takich ników ten chłopiec używa tu na kaffe) zamieścił filmiki na zbiorniku jak bawi się penem i moszną :-) ale wszyscy go wyśmiali to konto usunął. ale w świat poszło bo potem albo on sam albo ktoś życzliwy założył mu profil na xhamsterze z tymi samymi filmikami :-) a jak chcesz sobie go pooglądać to masz jego profil na jutubie: www.youtube.com/user/Florek777

Klaster111 Ty chyba jesteś jakiś chory. Co Ty wypisujesz? kogo to interesuje że dał filmik do jakiegoś zbiornika i jakeś tam iksy..

kalkomania, Ty chyba nie uświadczyłaś Florka i jego wypocin tu na kafe, więc nie rozumiesz :-D

Gość mila klamka
to prawik? tak po twarzy patrze, bez urazy :)

Gość kalkomania--,,,,
taka jestem

Gość wesoła kobieta:)
Klaster111 ? zgodzę się. Małolat co wrócił z wakacji.

Gość mila klamka
pytam o Plastra z 17 cm penem. czy to prawik? nie mam nic do prawikow, spoko

mila klamka taaaaaaak hahaha :-) to zatwardziały prawik! 25-letni dodam :-) a co najlepsze mądrzy się tu na kafe na tematy seksualne jak by wszystkie rozumy pozjadał. próbuje udzielać różnych rad i mądrzyć się jak kobieta powinna wyglądać.

Nie jestem prawiczkiem, mam duże doświadczenie jeżeli chodzi o sex. Jeżeli chodzi o wiek to mam 30 lat. Tak więc o 5 się pomyliłeś. W tym czasie jak miałem 25 lat byłem w Iraku kiedy Ty siedziałeś przed TV i oglądałeś bajki szesnastoletni ludziku. Chcesz to dawaj do Gdyni dziś to pogadamy na skwerku. Nie mam nic do ukrycia cioto. Bo żadnych filmików nie dawałem. I jak chcesz mogę nawet dać swoją fotkę to się przekonasz,

Gość daria z lublińca
Pytanie tylko co klaster111 robił na zbiorniku ? Oglądałeś męskie profile? Myślałam, że tam się ogląda laski.

Nie bałem się i nie boję się wyzwań. Potrafię przegrywać i z honorem odejść od stołu. Nie będzie szczeniak pluł mi w twarz i wyzywał na forum. Ma problem to zapraszam. dobrze powiedzianewyzej, wchodzisz klaster111 na portale oglądać facetów? Jak jesteś ciotą to sorki ale nie spotkam się na skwerku bo cieniasów nie biję.

Plaster111 jeśli nie jesteś Florkiem to po kiego chooya zaczerniłeś sobie moje dissy na Master111 ? szesnastoletni ludziku, no to mnie odmłodziłeś 2 x hahahaha Oczywiście że jesteś Florek i teraz tu kozaczysz jakiegoś gdyńskiego weterana z Iraku. oki oki popisz sobie jakim to bogiem jesteś, wszak bądź marzenia nie bolą daria z lublińca głupie pytanie. zbiornik nie gest gejowskim portalem, panny też tam są.

Plaster wyluzuj, wqurwiać się na jakiegoś pravika walikonika na anonimowym forum, nonsens :)

b_analny Ty chyba naprawdę nie miałeś do czynienia z Master111, że bronisz jego osoby (tutaj ukrył się pod ksywą Plaster) :O

Gość mila klamka
a wiec nie prawik, za to byl w Iraku. duzo zarobil? czy to tajne?

mila klamka a czy ten facet z youtuba wygląda Ci na typa co byłby w Iraku? no nie rozśmieszaj mnie :-D poza tym on nie jest z Gdyni tylko z Stalowej Woli :-) a tutaj kozaczy anonimowo. bo gdyby był tym za kogo się podaje (weteran z Iraku) to po jaką cholere zaczernił sobie "Plaster111" którego wcześniej ja używałem by ponabijać się z tego typa z youtube???

Gość mila klamka
no racja, nie wyglada na takiego co by w Iraku byl, ale pozory czasem myla.

mila klamka wiesz, ja to nic nie mam do takich dekli jak ten typ z youtuba. staram się być raczej tolerancyjny... ale ten koleś tu na kafeterii udaje super-seks-ekspertra, zakłada tematy typu "wyższość seksu analnego nad klasycznym". no to wtedy to już człowieka krew zalewa :-D bo co on może wiedzieć skoro pewnie nawet się nie całował z dziewczyną :-D

Nie będę z Tobą kmiocie pisał bo nie dorastasz mi do pięt. Powiem Ci tylko tyle. Nie znam gościa z youtube. Nie mieszkam w Stalowej i nie dawałem filmików. Zaczerniłem Twój nic bo wkurzają mnie takie pajace co wchodzą na forum i zakładają topik nie na temat i wyzywają innych. Nie podoba się Tobie jakiś gościu to po kiego piszesz o nim. Gejem jesteś? Zerwał z Tobą i się mścisz? Zawiodłeś się jakoś na nim i chcesz się wyżyć na kimś obrażając go na forum? Myślę że Twoja odpowiedź na nte 3 pytania to TAK. Skąd wiesz jak się nazywa?Jakie i gdzie portale ma, z tego co czytam co onim piszesz to BARDZO JESTEŚ NIM ZAINTERESOWANY a przynajmniej byłeś. Tylko gościu albo Cię zdradził albo wyruchał Twoją laskę i chcesz się zemścić na nim. Skoro jakiś łepek daje filmik na you tube to napisz do niego i się spytaj go czy on to ja?

dodam jeszcze to że nie tylko Ty jesteś w ten sposób poszkodowany. Otwarcie się przyznaję do tego że zaczeniam pomarańczowe nicki które zakładają zryte tematy. Nie jesteś tępaku pierwszy i nie ostatni. Tak więc wyluzuj i odpuść to sobie. Skoro Admina nie ma i nie potrafi takich prostaków usunąć z forum to ja mam w wolnych chwilach przyjemność i traktuję to jako zabawę.

musisz być nieźle zryty skoro bawi Cie zaczernianie czyichś nicków. nawet jeśli widzisz w tym misje :-) ale spoko. a tak dla Twojego info to dissuje tego kolesia z jutuba bo właśnie włazi tu na forum i co robi? ZAKŁADA ZRYTE TEMATY. i też robię to dla beki :-) a gadanie z Twojej strony "nie dorastasz mi do pięt" jest ogromnym eufemizmem. bo nie znasz mnie, więc nie wiesz czy dorastam czy może przerastam. jedno mogę powiedzieć, jeśli 30 to Twój prawdziwy wiek to jesteśmy w bardzo zbliżonym wieku 🖐️