Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajemnicza358

Jak płacić za mieszkanie?

Polecane posty

Gość hela z wesela
tajemnicza - wysłałam Ci maila aha, ale nie odpowiedziałam na ile osób: tak, jak pisałam są to 2 pokoje z aneksem kuchennym, więc uważam, że idealnie gdyby mieszkała tam np. para, albo 2 zaprzyjaźnione osoby, ale mieszkała tam kiedyś dosyć długo rodzina z dzieckiem, więc 3 osoby... i myślę, że 3 osoby to maks, o ile się dogadają

Gość ile mam policzyc za ten pokoj
czy mam jej policzyc np.600 albo 700zł + opłaty na pół? (opłaty za prąd i wodę? ), boję się,że czynsz będzie wysoki np. 800zł :/

Gość simaaa
hela..maskra ja placilam za kontrakt-umowe 80f-czyli 400zl-czynsz 260f-czyli 1300zl-,media-15f,tv,internet 10f,gaz swiatl0 25f -125zl(licznik 1funt to 5zl) i to wszystko,zadnej prowizji-depozyt byl spory 3tys zl ale mowie to anglia-porownac mozna .jw. jednak to co piszecie to jest masakra-a gdzie zycie?jedzenie ubior..echh! mieszkanie bylo nieumeblowane-tylko meble w kuchni,zero pralki lodowki etc. duzo by wymieniac..sorki ze wtracilm te porownanie ale przesada z prowizja w pl ewidentnie.

Gość hela z wesela
ile mam... - a sprawdź jakie są ceny w warszawie za takie pokoje

Gość hela z wesela
simaa - no cóż takie realia...to nie masakra, kiedyś czynsze za wynajem były wyższe, teraz i tak mało w porównaniu z rokiem 2009

Dzięki hela z wesela, pogadam z koleżanką i jeśli będzie zainteresowana to dam Ci znać :) mieszkanie bardzo ładnie tylko obawiam się, że dla koleżanki może być za drogie:/