Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grojfeojg

randka z dziewczyna - potrzebna pomoc

Polecane posty

Hej, Jak okazać dziewczynie uczucie i pokazac, że mi na niej zależy ? Póki co byly tylko dwie randki i w sumie lipa bo takie kolezenskie bardziej. Jak to przełamac ?

tylko też nie wiem czy w sumie jej sie podobam bo 2 randki i nic, zero nawet pocałunku takze tez nie chce oglaszac jej swoich uczuc w sposob oczywisty bo moze mnie wysmieje

Gość sadafq
Weź ją za rękę potem przytul potem pocałuj najpierw we włosy a później.... ....

Gość to sie tak robi
zdejm jej majtki i zrob swoje poprostu

Looomatko ile Ty masz lat? 1. żadnych deklaracji nie wygłaszaj, bo się wystraszy. 2. nie pchaj się z łapami i z całowaniem, 2 randki to dla niektórych baaardzo króciutko. 3. Ew. spróbuj najpierw np. złapać ją za rękę, jak będziecie gdzieś szli.

Gość rudenkaa23
Jakbyś był wysokim przystojniakiem to już na pierwszej randce byś się całował.

Gość traffka24
co najwyżej daj calusa jak bedziecie się rozstawać albo poglaskaj po dloni przy rozmowie cos w tym stylu

dzieki Poly i wyzej osobie. napisze cos jeszcze WAŻNEGO: ona mi w sumie powiedziała, że pierwsza kroku nie zrobi - PYTANIE: jakie to ma znaczenie która strona zrobi pierwszy krok ? przy zerwaniu bardziej boli tą osobę która nie zrobiła tego kroku czy jak ? bo mowila mi ze jest to zwiazane z tym, że wcześniej ją rzucali faceci

traffka24 - bardzo bym chcial dac jej całusa ale to wyglada tak, że ona poprostu wychodzi z samochodu i tyle.

Gość traffka24
to w innym momęcie daj jej tego calusa np jak bedziecie rozmawiac i jak np bedzie chwilka ciszy ... :) ... przy rozmowie dotknij za dłoń, plecy , kolano , tak na sekunde ...

no nie wiem troche mi tak glupio :( lepiej wlasnie przy pozegnaniu tak jak mowisz. ehh w sumie chyba nic z tego nie bedzie, ona raczej traktuje mnie jak kolege to wszystko.

Gość traffka24
musisz sprubować , warto :) moze się uda

Ma wyjść delikatnie i niby przypadkiem, np. podaj rękę jak będzie gdzieś wchodzić, odgarnij włosy z czoła. Po tym, co Ci powiedziała widać, że pośpiech i nachalność nie wchodzą w grę. Poza tym nie stresuj się- dwie randki to malutko, na wszystko przyjdzie czas. i kobietki też mają pragnienia - pozwól też, żeby ona trochę oczekiwała tego gestu, chciała żebyś się zbliżył- a nie od razu pchanie z łapami. Wyluzuj i baw się dobrze :)