Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilllaaaa..

czy są tutaj ludzie mieszkający na wsi??

Polecane posty

Gość kamilllaaaa..

???

Gość dlaczego zrezygnowałaś
ja jestem

Gość daktera
ja jestem

Gość Gawronn....
ja jestem

Gość psikot
jam jest, ale o co się kurna rozchodzi? :P

Gość kamilllaaaa
macie znajomych jakies zycie towarzyskie

Gość Aloamdtm
Ja jestem

Gość Aloamdtm
Mało tu rozrywki ale życie towarzyskie jest czemu ma nie być ? Takie czy inne ale jest . Zjebane pytanie :d

Gość kolaaa%
kamilllaaaa. pojeebało Cię ? tutaj mieszkają madrzejsi ludzie niz w duzych miastach

Gość ksawery
dziewczyny na wsiach są grube i zaniedbane 20 latki juz pożenione lub szukające męża na siłę niewychowamne itd

Gość psikot
ksawery bzdury wypisujesz jak naćpany

Gość psikot
bogaci mieszkają na wsi

Gość dlaczego zrezygnowałaś
ja jestem ze wsi ale tu nikt nie utrzymuje się z rolnictwa, no może jakieś 3 %...Wszyscy pracują w mieście lub mają własne firmy. Plus emeryci, renciści, itp.

Gość ksawery
ciekawe jakie firmy?? u mnie na wsi 50 procent ludzi nie pracuje nigdzie nie pracuje

Gość ona taka jedna
bogaci mieszkaja na wsi i maja wypasione chaty

Gość psikot
w mojej wiosce jest jeden rolnik, ma sto hektarów ziemi. A domów jest tu ponad pięćset. Gówniażeria z gimnazjum szuka od siebie gorszych, a najlepiej na wsi :P

Ja tez mieszkam na wsi, mamy ogromne gospodarstwo, tzn maz i moi rodzice, ale ludzie na nas pracuja, ja nie pracuje zawodowo ani w gospodarstwie, jestem po dobrych studiach, moze kiedys podejme prace, jak mi ktos zaproponuje za konkretne pieniadze, ale za jakies 2 tysiace nie bede pracowac, skoro maz w gospodarstwie ma wysokie dochody.

ja mieszkam na wsi, fakt mało kto się tutaj utrzymuje z rolnictwa, moja teściowa chowa sobie la własnego uzytku, mąż pracuje. i z tego się utrzymujemy, i żyjemy na swoim poziomie, na wsi gdy ktoś zarabia 4tys to mu te pieniadze pozwalaja na duuuużo więcej niz w mieście, mamy duzy własny dom, powoli sobie go remontujemy żyjemy bez kredytów, nie tzreba płacic żadnego wynajmu, nie płaci sie za wodę, jedynie prąd, gaz, media, ale takie wydatki to powiedzmy 300-400zł miesiecznie, nie wiecej,

Gość traffka
Ładne chaty i bogaci ludzie to tylko w tych wsiach wokół dużych miast. Na normalnej wsi to raczej nudno i brak perspektyw. Wieś jest fajna ale tylko na weekendy, nie do życia.

Gość screwthat
beatka a maz tez Ci ufunduje emeryture?i kto Cie zatrudni za ilestam lat jesli Twoje malzenstwo sie rozpadnie,jak nie bedziesz miala zadnego doswiadczeniza zawodowego?otworz jakas firme zeby nie wypsc z obiegu

Gość 423423432
jakim cudem się nie płąci za wodę?

od emerytury czy renty jest Krus, i tak sie składa ze wysokosć renty miedzy krusem a zusem to w krusie jest wyższa renta, wiec argument ze nie ma składek sie opłaconych jest bzdurą!!

Gość traffka
bo ma się studnie:)

Gość screwthat
krus chca zlikwidowac!

Gość Olula23
za wodę u mnie się płaci ale grosze, gdyż nie kupujemy ciepłej a zimną, którą podgrzewa piec od centralnego ogrzewania. Za free. Ja też skończyłam studia. Jestem bankowcem w Warszawie a mieszkamy na wsi bo tam mielismy działkę i mamy piękny dom. Do warszawy dojeżdżam ok 60 km. Codziennie :) to ok godziny drogi. Na wsi nie ma czynszy itp. Jak coś masz (dom, działka, garaż) jest to w pełni twoje i nikt nie żąda kasy za to że sprząta dookoła bo robimy to sami. A że nikt obcy nie smieci to żaden problem.

Gość wsiowa babka
Tak czytam i oczom nie wieżę. Czyżby fakt mieszkania na wsi był jakimś wstydem? Mieszkam na wsi ....ale...jestem po studiach ,ale nie mam gospodarki,ale mam gospodarkę,tylko ludzie na nas pracują. Ludzie ogarnijcie się ,przecież my wszyscy mamy wiejskie korzenie. I dlaczego mam sie tłumaczyć:P Tak!mieszkam na wsi ,i nie skończyłam studiów....dlatego mam się czuć gorsza?

Gość Olula23
A za mąż wyszłam w wieku 28 lat. Moje koleżanki przeważnie po 25. Więc ksawery tępy idioto nie opisuj dziewczyn ze wsi w ten sposób bo jak ktoś nie wie to w te brednie uwierzy. Na wsi nie chodzimy w fartuchach i chustkach w kwiaty na głowie. Ani z motyką u pasa. Chyba że pochodzisz z jakiegoś skansenu.