Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mruska

znalzlam w pociagu meska saszetke

Polecane posty

jak Ty się kierujesz przepisami głównie a nie moralnością to wiesz to nudne, pobawmy się w nazwy narodowości: mieszkaniec Finlandii to wg Ciebie Fińczyk, tak?

Gość złodziejka ohydna FUJ!!!!!!!!!
"rzecz znaleziona, nie kradziona" Tak mówią pięciolatki w przedszkolu (i też podejrzewam, że słyszą to od swoich prymitywnych rodziców, "zaradnych życiowo :O ). Zrobiłaś wszystko, żeby zwrócić znalezioną rzecz? Nie, nie zrobiłaś nic, próbowałaś jedynie przywłaszczyć sobie nieswoje pieniądze.

Gość brak alternatywy
szok co tu ludzie pisza .... chyba w reku paszportu nie trzymaliscie .... TAK W PASZPORCIE NIE MA ADRESU !!! wyjeb ten paszport tej ciapatej mendy. zerknij na necie ila masz kasy wymien w kantorze i sie dobrze zabaw.

Gość mruska
a ty zlodziejko ohydna skoro jestes taka wspaniala i kochasz ludzi i jestes pelna empatii, to dlaczego tak bardzo chcesz mnie upodlic czyz nie powinnas na zlo odpowiedziec miloscia i empatia rozmawiaj ze mna jezykiem milosci, jak taka jestes cudowna wspolczuje twoim dzieciom ze je tak wychowujesz, zastraszajac, moze bys mi po ludzku wytlumaczyla, co jest zlego w moim postepowaniu, zamiast agresywnie na mnie napadac

Językiem miłości? :D A gdzie ja napisałam, że jestem chrześcijanką ;) Nie mam zamiaru się z tobą cackać, patolu jeden. Brzydzisz mnie i tyle 🖐️

Gość brak alternatywy
jaka to waluta i ile tego jest bo jestem ciekaw jakiego mialas farta ... kiedys mialem ten sam przypadek znalazłem paszport i kase jakiegos bialorusina, było tam w huj kasy na kazdym papierku w huj zer ... mysle bede kurwa milionerem do tego cała papuga kasy, wymienilem wszystko i okaząło sie ze to 170pln

Gość mruska
nieco inaczej rozumiem pojecie empatii pomimo swoich wewnetrznych patologii :)

Gość brak alternatywy
ochydna a kto pisał ze jestes chrześcijanką ???

Gość mruska
mnie przynajmniej nikt nie brzydzi ale to dla mnie lepiej, bo twarzy nie krzywie

Gość brak alternatywy
mruska ile tego bedzie i jaka to waluta ??? nie słuchaj patałachów , wyjeb paszpotr albo wrzuc do skrzynki do nadawania listów a kase zawijaj sobie.

Gość mruska
brak alternartywy jest jeden banknot 100.000 una suta mii lei 2 razy po 10.000 lei zece mii i kilka 10 tek

Gość idiotka z ciebie
moja ciotka tez dzziiaj znalazla saszetke i oddala facetowi bardzo sie ucieszyl a cioci spadl kamien z serca

nie jesteście dziećmi, żeby wam jak dzieciom łagodnie tłumaczyć, że robicie źle. chcecie tego, idźcie do księdza, a nie na forum opowiadać, jak sobie przywłaszczacie cudze dokumenty i pieniądze. Ale teraz już możecie sobie pogadać w swoim świetnym towarzystwie :) P.S. "ohydna" się pisze przez "h" ;) (no tak, patole nie dbają o edukację). miłego dnia (zabaw się dobrze, autorko za nieswoją kasę) 🖐️

mnie przynajmniej nikt nie brzydzi mnie brzydzi kradzież. nie wiem czemu jakoś tak mi się zrobiło.

Gość mruska
probowalam to przeliczyc na kalkulatorze walutowym ale nie wiem czy z kropka czy bez mysle ze to nie bedzie raczej wiele jaki cep by wozil przy sobie 10 tysiakow

jaki cep by wozil przy sobie 10 tysiakow..... skoro Polka może mu go podjebać :) to jest provo mające na celu potwierdzić ten o hydny stereotyp:(

Gość mruska
zlodziejko ludzie dorosli w 90 % sa dziecmi :) wystarczy spojrzen na twoje impulsywne zachowanie robie bledy, ale mam na to papiery, moge ci przefaksowac, zeby cie uspokoic :)

Gość mruska
to nie jest prowokacja znalazlam ta saszetke w pustym wagonie :) miedzy siedzeniami

Gość przemyśl to jescze.powiem ci
pewnie kupiłaś orzeczenie o dysleksji i dysgrafii.z twoją ,,ucziwością,,nikt ci nie uwierzy,żę jest inaczej.do szkoły marsz!!!!!!!!!!!!

Gość mruska
dokladnie taki

Gość mruska
nawet ten gosc w banku liczyl to w mniejszej walucie, ale potem powiedzial, ze moze mi przelac na konto, tylko te mniejsze nominaly, ale i to cos mu nie szlo, wiec mu podziekowalam

Gość mruska
kurde jak by to bylo 10 tysiakow to bym mu oddala, 10 % mi sie nalezy znaleznego, a mi az tyle hajsu nie trzeba :P mam zbyt zajebiste zycie, to by byla juz gruba przesada :P

Gość xhnbcvdkl
Przykro mi ale nie znalazlas nic... :-( To stare banknoty przed dewaulacja. Tu masz linka: http://www.ebay.co.uk/sch/sis.html?_nkw=100%20000%20lei%20Una%20suta%20mii%20lei%20Romanian%20banknote%20issues%20in%2001%2005%201946%20U%20I%20ff%20&_itemId=170791032180 mozesz je kupic za 3 funty na e-bay... Ludzie je kupuja i trzymaja ze wzgledow sentymentalnych....

Gość mruska
to dlaczego gosciu w banku mi przelewal kase na konto ? spojrzal wczesniej w ksiazke walutowa

Gość brak alternatywy
http://pl.wikipedia.org/wiki/Lej dokładnie w rumunii 500 lej to najwiekszy banknot. ... chociaz przez chwile czułas sie zarobiona, teraz wracamy na ziemie.

Rzeczywiście bywam impulsywna, jak widzę bydełko :) Za dużo tego dookoła i jakoś tak nieprzyjemnie się robi, jakby coś śmierdziało, czy coś... ;)

Gość brak alternatywy
a zanies mu w pizdu ta kase i powiedz ze znalazłas i nie wiesz ile warte i chciała bys sprzedac ... bedzie uczciwie a jak on sie jebnie to jego problem. ja bym tak zrobił.

Czyli jest nadzieja, że przynajmniej patol nie zarobi tym razem :)

Gość mruska
ulzylas sobie dziecko ?