Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanieepokojonaa

dziwne dolegliwości

Polecane posty

Gość zanieepokojonaa

witam was! od jakiegos czasu mam strasznie dziwne dolegliwosci i nie wiem co mam robic.. boli mnie brzuch, nie mam w ogole ochoty na jedzenie. niby chce mi sie wymiotowac, a jednak nie .. jestem przygnebiona, i na ogół ciągle źle się czuje. moze to przez stres, który powoduje u mnie zmiana środowiska, oraz zmiana pracy, nie wiem.. dodatkowo mam mieisączke, i nie wiem- moze to przez nią.. czy ktoras z was tak miala? oraz jeszcze jedno- czy moze to byc ciaza? (pomimo tego, ze jest ta miesiaczka?)

Gość yjujytutyu
skoro masz okres no to chyba nie chociaż zaraz dostaniesz odpowiedzi typu moja ciocia miała do 6 miesiąca... no cóż zdarza sie. Pociesze Cie,że mnie też boli brzuch,źle się czuje,chce mi się wymiotować nagle mi się nie chce.Jem tyle co musze raczej końcczy się na podziubaniu jedzenia.Okres dostałam po paru dniowym spóźnieniu no ale był.Stres...prawko?Może i przez prawko ...

Gość yjujytutyu
skoro masz okres no to chyba nie chociaż zaraz dostaniesz odpowiedzi typu moja ciocia miała do 6 miesiąca... no cóż zdarza sie. Pociesze Cie,że mnie też boli brzuch,źle się czuje,chce mi się wymiotować nagle mi się nie chce.Jem tyle co musze raczej końcczy się na podziubaniu jedzenia.Okres dostałam po kilku dniowym spóźnieniu no ale był.Stres...prawko?Może i przez prawko ...