Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda__00

Cała klasa się ode mnie odwróciła !!! :(((

Polecane posty

Gość Anerina
kurwa wez juz sie zamknij ty prymitywie bo juz dluzej nie wyrobie.Zalosne puste dzieciory, jaaaasne CALA szkola cie olewa, cala szkola interesuje sie takimi gownami, co masz na mysli mowiac cala? Kurwa dzieciaku skoncz lepiej ogladac i zyc tymi amerykanskimi serialami. Tdzej bil sie z ojcem chrzestnym haha kurwa i co mam miec mokro w gaciach pa takim story czy jak? Poza tym jezeli "wszyscy" sie tak wkrecili w story jakichs 2 malolat i nikt nie potrafi podejsc do tego obiektywnie, tylko przez cos co zrobilas jakiejs dla nich obcej osobie wyzywaja sie na tobie to sa mega zalosni. Poza tym pierdolisz ze "tdzej" ma takie powazanie hahah kurwa jak sraka w klopie. Gdyby go szanowali to by szanowali tez jego dziewczyne. Kurwa nieeeee dosyc SPIERDALAJ Z TYM PROVO

Gość iiiiiiiiiijebac elite
O niektore rzeczy policja zainteresowalaby sie. Prowo nie wyszlo ci. A ta cala elita zazwyczaj konczy jako tania sila robocza I nieudacznicy.

Gość chciałabym miec takie problemy
chciałabym miec takie problemy w zyciu boze jakie zycie jest piekne jak sie ma takie problemy

Gość hehe jaka elita
skoro taki niski poziom kulturowy macie to moze powinnas wpierdolic tej ewce czy komu trzeba i bedziesz miala spokoj bo sie bedzie bala. Ja sie przeniosloam w 8kl podst do innego miasta i tez byly jakies nieprzyjemne sytacje bo jakis tam chlopak do mnie podbijal, a laska ktora sie w nim bujala byla w takim szkolnym gangu i mnie straszyla, ze bede miec przesrane( chociaz ja nic nie robilam, nawet go nie znalam) i gdzies tam jedna z druga mnie probowaly dolowac, popychac. Zlamalam jej nos jednym ciosem, a jej kolezanki od razu wymiekly :) Jeszcze powiedzialam im, ze pojde do dyr i powiem ze one mnie pobily i beda miec przejebane :) Mialam w nich dobre koezanki do konca szkoly i jeszcze troche dluzej. Moze tez powinnas..

Gość hehe jaka elita
oczywiscie do dyr nie poszlam*

Gość iiiiiiiiiii
hehe jaka elita tak jestes na szczycie spolecznego dna ty elito szmbonurow

Nie wiem o co wam chodzi, napisałam to co sie normalnie u mnie w budzie dzieje a wy z mordą od razu :o T-dżej ma poważanie ale Ojciec Chrzestny ma większe i to on rządzi u nas w budzie. U nas w liceum różne akcje się odgrywały, parę razy przyjeżdżała policja, zamknęli dwóch kolegów Ojca Chrzestnego za narkotyki i takie tam. Ostatnio była impreza na rozpoczęcie roku w budzie, byłam z T-dżejem, Syfonem i paroma kumplami T-dżeja w takim elitarnym klubue w Gdańsku (nie zdradzę nazwy bo często tam bywam i mnie znają :o) Super się ubrałam i wgl. włożyłam buty od Louboutina , chciałam sobie trochę odbić za te wszystkie wyzwiska i wgl. Wchodzę do klubu i już na wejściu widzę Ewka z Malwiną i Sandrą . Już wiedziałam że będzie przejebane :o Zaczęłam tańczyć z T-dżejem po kilku piosenkach podchodzą do mnie takie 3 lachony :o jedna gruba druga w ledżinsach z ćwiekami :/ a trzecia pryszczata i do mnie że mam wypierdalać z klubu. No to ja z mordą do nich żeby same spierdalały bo nie pasują tu wyglądem. No to gruba do mnie z łapami i chciała mnie za włosy wytarmosić ale T-dżej ją złapał za łapę i wyprowadził z klubu. Potem idę do toalety wchodzę a tam Ewka z jakimiś debilkami. Wychodząc oczywiście wyzwały mnie od kurew... Wróciłam do domu z rykiem , T-dżej dzwonił ale nawet nie odebrałam.Oczywiście następnego dnia na blogu moje zdjęcia z opisem stroju('wiocha', 'żal','tani Armani' itp.) i podpis ' jak lansuje się szkolny wyrzutek' No maskara mówię wam, nie wiem jak dokopać tej debilce, brakuje mi już pomysłów :o

Gość iiiiiiiiiijebac elite
co ty bierzesz, zmien dostawce koniecznie

Gość bezrobotna mama i żona
nie. tylko ty obracasz sie w takich nizinach spolecznych. Jestescie 1 wielka patologia

Gość prowo jak nic
No to się odstawilas. Zalosne... Niech cie tatus pocieszy idac na kolejne zakupy... Marna prowokacja...

Gość No widzisz beatko
to na pewno liceum.dla mnie to podstawówka.ale jesli to liceum to teraz zgodnie z mantrą,żę karma powraca jesteś teraz po drugiej stronie barykady.ale nie wierze,żę tak sie zachowują dorosli ludzie.niektóre dziewczyny maja w tym wieku mężów i dzieci.to prowo na bank,al efajne,az popuściłam mocz,

Gość enedue rike fake
nigdy nie byłam w elicie i teraz się z tego cieszę :o jak można tak się zachowywać w szkole? chyba sie naoglądaliście 'młodych gniewnych' rozpieszczone szczochy licealne?

Gość njkkb
''T-dżej ma poważanie ale Ojciec Chrzestny ma większe i to on rządzi u nas w budzie.'' Hahahaha!! Sikam ze śmiechu :D hahaha Nie wierze że ktos w te bzdury wierzy

Gość njkkb
to jest lepsze niż 'jaszczomb porwał mi dupelka'

Gość hehe jaka elita
hehe jaka elita tak jestes na szczycie spolecznego dna ty elito szmbonurow No proszę cię... Skąd taki wniosek? To była grupa dziewczyn, które wszytskich lały w szkole, nawet starszych od siebie chłopaków, nie było innej opcji jak działanie siłą. Jeden złamany nos, a ja miałam spokój do końca szkoły i jeszcze jak ktoś źle o mnie coś powiedzial, to te panny mnie broniły. Co powinnam twoim zdaniem zrobić- dać im się pobić?

ojciec chrzestny rzadzi w budzia a jaak! zaden nauczyciel mu nie podskoczy bo zaraz w pysk dostanie! a dzieciaczki jak w wojsku wykonuja polecenia bo jak nie to ojciec spluwe do skroni przystawi, albo w nocy napusci jakas czarna beemke i cie porwa i w czarny woz wloza i zakopia w wsie. Buuu strzez sie ojca chrzestnego gdziekolwiek jestes bowiem ojciec chrzestny niedlugo bedzie rzadzil cala polska

taa fajnie że macie ubaw :o to nie jest żadna prowokacja chociaż chciałabym żeby tak było, może wy nie macie takich problemów ale ja niestety zastanawiam się jak dotrwam do matury :o to nie jest zabawne :/

Gość facjata wariata
ta malo podniecaja takie historyjki i zycie jak w filmie, mala mysli ze jest cool

Gość belzebub666
a gowno mnie to obchodzi jak dotrwasz zesraj sie i zjedz gowno, moze pomoze

Gość sz.
daj link do bloga :P

magda ty glupi belzebubie wypierdalaj ty zakalcu bobie peruwianski zeskrobany z piet kamieniu ty napipniku smierdzacy z mozdzkiem wylasowanym przez szczochy australijskiego kojota gwalciciela kupozjadacza wypierdzajacego odbytem wszystko co wczesniej wciagnal smierdacym nochalem

Gość njkkb
Ojciec Chrzestny hahaha pewnie ma martwe dziwki w piwnicy wszyscy tacy fajni i super, i maja anglojęzyczne pseudonimy i caaała szkoła sie od niej odwróciła! cała! sprzataczki i woźne tez! i pan konserwator! i nawet cieć nocny! Magdaleno, wyłącz ten telewizor i do lekcji!

Gość jesien sredniowiecza
Serio,podaj link.Uwiarygodnisz sie a my zrobimy kolezaneczkom z zadow jesien sredniowiecza. Ja sie chetnie zabawie.

Nie wiesz idiotko, że takie rzeczy jak ośmieszanie kogoś w internecie, psucie mu opinii i w ogóle dokonywanie czynów, które mogą być przyczyną Twoich problemów, rękoczyny są KARALNE? tak tak, karalne. Więc porób sobie print screeny z tego bloga, mały móżdżku, zachowuj obraźliwe SMS-y (jesli takie dostajesz) może poproś swego faceta by nagrał słowne znęcanie się nad Tobą i idź tam, gdzie sprawę się rozwiąże. Elita, cholera... banda zmanierowanych półgłówkowych dziewuch, które nie potrafią się dogadać. Albo załatwić sprawy jak trzeba. Żałosne...

nie idę na policje bo u nas takie rzeczy się załatwia w szkole poza tym nie jestem frajerką żeby latać na policję :o T-dżej ma pogadać i trochę nastraszyć Ewkę i pogadać z Ojcem Chrzestnym zeby mi tochę podreperować opinię ale wątpię żeby coś to dało :o chyba muszę się przemęczyć bo nie ma innej opcji :o

Gość HAWUDEPE
JA MYSLE, ZE hehe jaka elita DOBRZE CI RADZI. SAMA MOZESZ TO ZALATWIC.