Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FKKF888ffghhh

BLAGAM CZEMU NA STALOWYCH GARNKACH ROBI SIE COS TAKIEGO?POMOZCIE..

Polecane posty

Gość FKKF888ffghhh

MAM STALOWE GARNKI OD DAWNA polskiej firmy niby i zauwazylam ze w srodku na denku normalnie sa takie jakby kolorowe smugi...wiecie cos takiego jak sie rozleje ropa na asfalcie i pojawiaja sie takie kolorowe jak tęcza smugi.. skad to sie bierze w garnkach ???czy to nie jakies trujace substancje sie wytracaja z tych garnkow?juz sama nie wiem

Gość do autorki tematuu
Mam to samo na garach, za które dałam kupę kasy (za sztukę 180z). Taki ich urok już chyba ale nie przeszkadza mi to ostatecznie, dobrze, że świetnie się w nich gotuje ;)

Gość oszunakkdiggg
to swiadczy o tym ze sa chinskie wiec was oszukali ze to dobra jakosc to jakies chemiczne zwiazki i to grozi rakiem t oco sie wydziela..niestety

Gość oszunakkdiggg
ale macie to w srodku garnkow czy na zewnatrz ? bo jak na zewnatrz to trudno ..gorzej jakby to bylo w srodku tam gdzie sie zupe gotuje i inne rzeczy

Gość nie gotujcie w nich w takim ra
to grozi nowotworem jakies zwiazki sie uwydatniaja. mowie wam

Gość srorem nie nowotworem
i srancje a nie substancje. Autorko masz twardą wodę, to od tego. Myj gary w zmywarce, to smug nie będziesz miala, te tabletki do maszyn zmiękczają też właśnie wodę. Albo myj je wodą z octem co jakiś czas. Przejdzie jak ręką odjął.

Gość dziek iza porady kochanii
a co ma twarda woda do tego?? przeciez to jest jak tęcza jak wtedy gdy na drodze rozleje sie ropa z auta..takie kooorowe a najwiecej w tym fioletu.. to nie bialy osad ktory sie robi z twardej wody kochana tylko takie wlasnie kolorki

Gość to mooze je i on...
to od tego że NIE WOLNO DODAWAĆ SOLI I INNYCH WARZYWEK dopóki woda się nie przegotuje dopiero jak zagotujecie to solicie - i to wszystko niewazne co włozyłaś do gara mam stalowe tefala i instrukcji obsługi tak było napisane mam je juz 2 lata i zero smug