Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xvoxvoxvox

Stresuję się przed jutrzejszym dniem.

Polecane posty

Gość eliza pizia
współczuję ci , taka mloda i juz dzieciaka zmajstrowali, będziesz musiala pomagać i nie spac po nocach :(

Gość mata12
możliwe , że jego rodzice już wiedzą... ja też jestem za tym, co podejrzewa autorka,jest to bardzo prawdopodobne skoro dopytywała córka autorki o ciążę :>

Gość xvoxvoxvox
A może jest tak, że jego rodzice już widzą i chcą mi o tym powiedzieć we wspólnym gronie żebym źle nie zareagowała czy coś?

Gość SamaJa2
Dzwon, wyczujesz jesli zaczna cos krecic

Gość mata12
bardzo możliwe :) moim zdaniem powinnaś córkę podpytać lekko żebyś wiedziała jak się do tego przygotować...

Gość mata12
też jestem za tym, zadzwon autorko :) może akurat się czegoś dowiesz, nie ma na co czekać :P mnie to by ciekawość zjadła, nawet gdyby była to najgorsza wiadomość na świecie.

Gość pan słoik
ja bym powiedział, że nie lubię niespodzianek i oczekuję by mi powiedziała o co chodzi

wszyscy mowia zeby dzwonic bo sami sa ciekawi co sie wydarzylo heheehe nikomu nie chce sie czekac do jutra :P a juz chyba tymbardziej Tobie autorko wiec dzwon nie ma na co czekac ! ciekawe co Ci powiedza

Gość xvoxvoxvox
Zadzwoniłam i już wiem. :(

Gość xvoxvoxvox
Może być też, że się zaręczyli albo to i to. Nie wiem jak dopuścić tę myśl do siebie. Zadzwonię o 20.

Gość xvoxvoxvox
Znów podszywacz, jeszcze nie zadzwoniłam.

Gość SamaJa2
Daj nam znac, bo tez umieramy z ciekawosci

Gość mata12
co wiesz?:>

Gość xvoxvoxvox
Wiem.

Gość xvoxvoxvox
Może jestem sama sobie winna? Że nie potrafiłam nigdy porozmawiać z córką o seksie i antykoncepcji? Że pozwalałam jej zostawać na weekend u jej chłopaka, albo na wyjazdy nad jezioro na kilka dni w wakacje. Mogli wtedy sypiać ze sobą.

Gość SamaJa2
Daj spokoj, jesli chcieli uprawiac seks to mogli to robic wszedzie i nie mialas na to wplywu

Gość mata12
no mogli , mogli... :> jak zadzwonisz i juz cos bedziesz wiedziala to daj znać :)

Gość xvoxvoxvox
Zadzwonię za chwilkę i dam wam znać.

Gość mata12
no więc czekamy :) podpytaj ich troszeczkę ;>

Gość xvoxvoxvox
Właśnie? Jak ich najlepiej podpytać?

Gość mata12
hmmm, a zapraszają Cię pierwszy raz, czy może już któryś? Zapytaj czy coś się stało , o co chodzi... no nie wiem :o

Gość SamaJa2
Zapytaj z jakiej okazji to zaproszenie, czy ktos ma imieniny, czy masz cos przyniesc, na ktora godzine

Gość mata12
i jak się sprawy mają?:)

Gość xvoxvoxvox
Jestem w szoku! Aż nie wiem co powiedzieć. Odebrała akurat mama D. zapytałam w prost o co chodzi z tą wizytą u nich bo córka nie chce mi powiedzieć i jest tajemnicza. Spytałam czy moje podejrzenie jest słuszne. Jego mama potwierdziła mi, że, że ich syn spodziewa się z moją córką dziecka. Ona jest już w drugim miesiącu. Ich syn powiedział im o tym nie dawno. Prosiła żebym nie była zła na córkę i nie wydała się przed nią do jutra, że już wiem o wszystkim. Podobno sypiali już od ponad roku, a ostatnio zawiodło ich zabezpieczenie. Moja córka jest przerażona i nie wiedziała jak mi to powiedzieć, wolała zrobić to w ich obecności żebym nie była bardzo zła. Sami młodzi jak i rodzice chłopaka mają kilka pomysłów i planów i chcą to omówić razem na spokojnie. Ponoć jest jeszcze jedna rzecz o której chcą nam powiedzieć ale jego rodzice nie wiedzieli jeszcze co to. Jestem załamana, nie wiem jak się przygotować psychicznie, aż nie mogę w to uwierzyć, że będą mieli bobasa.

Gość hmmmmmm ????
a ty autorko ile masz lat?

Gość xvoxvoxvox
36

18 lat to nie taki dramat. ma stalego chlopaka ma jego wsparcie i wsparcie jego rodzicow..powinnas wspierac mlodych i cieszyc sie wnukiem badz wnuczka. martwiac sie czy krytykujac niczego nie cofniesz. moze to nie jest raj na ziemi ale wszystko wyglada na w miare opanowane. corka zaklada rodzine i tyle.druga sprawa to pewnie slub:-D skoro oni podchodza do tego spokojnie a na to wyglada, to juz polowa sukcesu. pamietaj , ze to oni musza byc gotowi nie Ty. studia i te sprawy da sie pogodzic z rodzicielstwem, gorzej z praca ale skoeo jestescie rodzina to jakos dacie rade.powodzenia!

Gość reeeeejst
bosz przeciez 2 miesiac to mozna jeszcze usunąc, a ci w tym religijnym kraju bylezygote mianują człowiekiem całe życie ma wyrzucić teraz do śmietnika ?

Gość erimniatra
no i co dalej ?