Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała szara mysz

smutno mi

Polecane posty

Gość mała szara mysz

:(

Aż tyle? ;) Czyli istnieje szansa we wprawienie cię w stan totalnego przygnębienia. Może jak będę miał farta, nawet w depresję, chociaż nie, bo to już choroba a ja nikomu źle nie życzę, tylko dokuczam.

Gość mała szara mysz
Nowy , nie potrzebuje twojego zaangażowania , gdy potrzebowałam Twojej uwagi olałeś mnie .. wiec teraz 🖐️

Gość mała szara mysz
W totalnym przygnębieniu właśnie jestem ide nie będę już truc

Gość weltszchemrz
Autorko, a co się takiego dzieje?

Gość mała szara mysz
ludzie? pogoda? sama nie wiem po prostu

Gość weltszchemrz
Ale jeśli sprecyzujesz, to może jakoś będziemy w stanie Cie wesprzeć, co?:)

Gość mała szara mysz
zawiodłam sie dziś bardzo na przyjacielu nie, wróć , wydawało mi sie tylko ,że jest przyjacielem

Gość mała szara mysz
Wsparcie może poradze sobie sama , ale dziękuję :)

Gość mała szara mysz
Fanaberia-- ludzie mają większe problemy no co ty? jestem małolata , nic o życiu nie wiem i nie wiem że ludzie mają wieksze problemy ...:O:O

Gość mała szara mysz
Fanaberia -- wiesz co to ironia? :O:O

Gość Mnie też jest smutno
i zle...Pozdrowionka!

Gość weltszmrez123
Autorko, a ile masz lat?

Gość weltszmrez123
Nie przejmuj się tymi nierozsądnymi opiniami. Zawieść się na człowieku, którego uważało się za swojego przyjaciela, to na pewno boli.

... :O w podskokach 😭 😭 Tak mi wstyd :( Widać nie wyczułem klimatu 😭 Teraz to i na kolanach nitz nie wskóram jak będę pełzną. Cóż będę musiał z tym żyć i to dalej, do tego ze świadomością że kogoś rozczarowałem 😭 :( :( Teraz jest mi smutniej niż tobie, może to cię pocieszy. 🖐️

Gość kolegastalin
mi było smutno deszcz zaczął ciąć roboty pod koniec najwięcej ale odpaliłem te popieprzone komentarz czubków to mi lżej

kolegastalin... tak powinno to wyglądać: " Mi też było i kiedy kończyłem pracę, się dodatkowo rozpadało. Jak na złość, by mi spieprzyć do reszty dzień. Znowu musiałem się ratować alkoholem, by chociaż zaistnieć na tym forum dla czubków." Od siebie tylko dodam że jak się nie podoba to w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j. a nie męczysz się z czubami :O Chyba że sam aspirujesz do miana największej pierdoły Kafe :P :P

Gość mała szara mysz
Nowy nie przejmuj sie , nadal Cie lubie noc minie problem zginie :) Ile mam lat ? więcej niż myślisz pewnie :) dziękuję czasem warto poczytać , że nie tylko Nam jest zle pozdrawiam

Gość mała szara mysz
potrzebuję sie napić kto ze mną?

Gość weltszmrez123
Autorko:) Każdy ma jakieś problemy. Ja za motto biorę sobie słowa "Nie narzekaj na warunki w których się znalazłeś, bo w nich musisz żyć, cierpieć i zwyciężać." pozdrawiam serdecznie:)

Gość mała szara mysz
pozdrawiam również :) i nie narzekam na warunki , jest mi tylko a może aż smutno ale jak pisałam wczesniej " noc minie problem zginie" .... mam taką nadzieje

Gość weltszmrez123
Nie twierdzę, że narzekasz, po prostu chodziło o sens, aby Cie jakoś podbudować:)

Gość mała szara mysz
Zrozumiałam sens dziekuje jakoś nie chce mi sie dzis szczególnie wysilać na obszerniejsze odpowiedzi może kiedyś uda sie na czarno pogadac , a teraz 🖐️ obowiazki wzywają

Gość Royyy
Myszko podaj miasto i adres to przyjadę ; > pogrzmocę Cię to humor Ci się poprawi

To dobre info :D , które jak inne nie przeszło bez uwagi. :) Teraz spokojnie ze stanu przygnębienia :( wracam na tory, które niosą rozpędzony pociąg pełen jadu i prawdziwej dekadencji. :D I pomyśleć że to wszystko, przez odrobinę współczucia, zrozumienia i wybaczenia. Niby szara mała a tak dużo zrobiła dla innego. Ciekawe co robi jak jest zupełnie czarna? :P - retoryczne 🖐️

Gość mała szara mysz
:D Nowy -- zgaduj , mozę trafisz? kto wie? :p Jak zawsze pomocny jestes , pozwole sobie na 😘 w Twoim kierunku a co do grzmocenia ---- hm... wal sie sam