Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CIEKAWAM JEZD

ILE ZARABIACIE I GDZIE PRACUJECIE ?

Polecane posty

Gość kobieta Paris....
1600 rata kredytu? hipoteczny?

Gość pomarańczapokl
no zapewne, ja mam 2100 zł ratę

Gość mkvcl
jak można pracować na kilku etatach? przecież 1 etat to 8 godzin i nie ma czasu na prywatne sprawy a gdzie dodatkowe etaty?

Gość assistant of the board
asystentka zarządu w firmie deweloperskiej - Warszawa 3200 na rękę - 2 lata pracy

Gość ja pracownik produkcji
zarabiam 1350zl, maz magazynier-sprzedawca 1550zl- gdyby nie to ze ma tam juz stala umowe o prace to by szukal innej, ale gdzie teraz daja stala umowe?? wiec mamy niecale 3tys. jak nie bylo dziecka byl raj, teraz jedna wielka doopa :P

Gość Są tu ludzie
którzy mają dobre, konkretne wykształcenie i pracę bądź bez kierunkowego wykształcenia fajną i ciekawą pracę ale są i tacy co jej nie mają bądź mają ale jest to praca mniej "prestiżowa" i dziwią się że innych stać. Polska to biedny kraj ale nie wszyscy tą biedę równo klepią ;)

Gość pomarańczapokl
otóż to

mnie bardziej wkurza ze ci WYZSI uwazaja sie za lepszych bo zarabiaja kokosy. a tak naprawde dzieki zwyklym ludziom tj piekarz, sprzedawca itp zyjemy. i to oni powinni miec godna place, zreszta jka wszyscy inni. A u nas to wrecz wstyd byc piekarzem, czy sprzedawczynia. Moj brat wlasnie z zawodu piekarz, pracowal w PL za 1200zl. wyjechal do Angli. Jego wyplata nieschodzi z 5tys. A jak ma nocki to jeszcze wiecej. No, ale coz takie spoleczenstwo. Ze pluje na piekarzyne, pracownika fizycznego, kierowce autobusu... Chwala wam za to ze jestescie madrzy i pusci :)) (nie do wszystkich oczywiscie to pisze)

Gość Gj gukbhuio
uwazasz kretynie, ze wiedza i umiejetnosci piekarza maja byc taka samo wynagradzane jak wiedza np. inżyniera o specjalizacji biotechnologia?

Gość ja mam 29 ii
ja słyszałam że piekarze szczają do ciasta wiec pewnie dlatego ludzie ich nioe lubią

Gość pomarańczapokl
chleb upiekę sobie ma, jeśli juz mam być szczera, kupuję tylko z wygody, ale bez mojej i moich kolegów pracy niewiele w danej dziedzinie w danym kraju by funkcjonowało, twój piekarz też nie

nie, absolutnie nie :)) Kiedys czytalam fajny felieton wlasnie na temat izynierow, magistrow itp. Ze w ktoryms tam roku bedzie ich 90% i wtedy wlasnie ci inzynierki, magisterki beda zarabiac grosze, a piekarza bedzie ciezko znalesc i bedzie dobrze platny :) Tu chodzi, ze kiedys studia to byly cos. Dzis kazdy glupi moze je miec. Co nieznaczy ze kazdy glupi bedzie mial leb na karku i zarobi dobra kase.

Gość pomarańczapokl
piekarzem też trzeba być dobrym, a nie tylko piekarzem