Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nebraska123123

Problem, ciąża czy urojenie?

Polecane posty

Gość Nebraska123123

Witam, mojej dziewczynie spóźniał się okres, zazwyczaj miała 28 dni cyklu, przy trzecim dniu spóźnienia zrobiła test, wyszedł negatywny (robiła go koło godziny 18, ale podobno przy takim spóźnieniu i tak wynik powinien być wiarygodny) okres dostała 10 dnia po planowanym okresie, okres pierwszego dnia był nikły, lecz trwa już 5 dzień i od drugiego dnia jest obfity, wiem, że podczas ciąży okres jest nie możliwy, ale boimy się, że może być to to słynne krwawienie, ale z tego co czytaliśmy, jest ono skąpe i krótko trwa, co nie pasuje mogole do opisu tego występującego u mojej dziewczyny, dodam, że zawsze się zabezpieczaliśmy. Problem polega na tym, że przez cały dzień bardzo źle się czuje, jest osłabiona, boli ją głowa, ma nudności prawie cały dzień, w szczególności źle jest rano. Czy to tylko nasze urojenie czy jest to możliwe, że okres, test ciążowy i prezerwatywy nie spełniły swojego zadania i, że jest to ciąża? Proszę o odpowiedzi odchodzimy od zmysłów!

Gość mam nadzieję, ze
łóżeczko i wózek dla dzidziusia już kupiliście

Gość dr s.Fiutancja, wizytatorka
diagnoza jest prosta, jesteście jeszcze srałki, którzy nie dorośli do kopulacji. Postawowe twierdzenie: z kutasem żartów niema. Nie popiardujcie na mszy, bo to nieładnie.

Gość Veronicat
Niech idzie do ginekologa i się dowie. Tutaj prawdy na ten temat się nie dowiecie przecież.