Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gociaaa

Czy to naprawde przeszkoda żebym dawała korepetycje??? ludzie są walnięci!!

Polecane posty

Gość gociaaa

cześc mam 23 lata i daje korepetycje z niemieckiego, problem w tym że jestem gotką, lubie taki styl i już, a już kilka razy zdazyło sie że ludzie ze wzgledu na mój wyglad rezygnowali z korepetycji, np. babka odpowiedziała na moje ogłoszenie w internecie że chce korepetycje dla swojej 14 letniej córki ale jak sie z nią umówiłam na spotkanie to ona od razu że rezygnuje, że jestem satanistka na pewno i że nie powierzy mi swojej córki :-o Albo kiedy indziej koles zliceum najpierw zgadał sie ze mną na korepetycje, wszystko z nim uzgodniłam potem wszedł mi na facebooka zobaczył jak sie ubieram i mi pisze e-maila że nie lubi "szatanistek" i nie chce ze mną korepetycji :-o Nie rozumiem dlaczego ludzią to tak przeszkadza :(

Gość aosis
wybrałaś kontrowersyjny styl, więc musisz się liczyć z tym, że nie każdemu będzie on odpowiadał... polska to nie jest tolerancyjne państwo i bycie gotką to jak kula u nogi...

Gość ixyyyyyyyyyyy
niestety nie do kazdego zajecia taki styl pasuje trzeba wiedziec kiedy i na co mozna sobie pozwolic moze powinnas troche zlagodzic swoj styl? bo w zyciu zawodowym w przyszlosci moze byc ci ciezko po pracy mozesz byc kim chcesz

Gość Krrrrr
Jak Ci zalezy to ubieraj sie do pracy "normalnie", jedna do roboty musi zalozyc spodnice i rajstopy, inna musi wskoczyc w zwykle jeansy i tshirta ;)

Gość Seraphine_90
A nie możesz na te korepetycje ubierać się trochę skromniej i nie malować jakoś mocno?

Gość crystal euphoria
Hej, gociaaa! Jest u Ciebie możliwość korepetycji przez Skype? Ile bierzesz za godzinkę?

Gość dhddhddd
Bierzesz z pupu do paszczu?

Gość gociaaa
tyle że ja sie ubieram w znacznie bardziej "normalny" sposób niż zwykle jesli do kogos jade, co innego jak ktos ma przychodzić do mnie do domu. Za godzinke biore różnie, cena do ustalenia, zależy m.in. czy musze marnować benzyne na dojazd do kogoś. najmniej 15 zł za godzine :) Na skype nigdy nie robiłam korepetycji, w sumie moge zacząć, ale nie jestem pewna czy chcę podawac tu swoje dane, jak już napisałam takie rzeczy :P ktos wpisze mój e-mail w google i trafi na ten temat i wyjdę na głupka :P

Gość tak z ciekawości zapytam
dlaczego się ubierasz w takim stylu ?

Gość gociaaa
bo lubie?

Gość Dziwne nie jest!
Mnie np.nie odpowiada taki strój,zrezygnowałabym z korepetycji.Zamieszkujesz w Polsce i musisz wiedzieć że nie każdy chce kogoś takiego w swoim domu,a zwłaszcza żebyś uczyła ich dziecko!

Gość tak z ciekawości zapytam
co tzn. bo lubię ? To nie jest taki sobie zwykły styl, że się go po prostu lubi. Zazwyczaj za takim stylem jest coś więcej, muszą stać jakieś określone przekonania, zainteresowania a ty piszesz sobie tylko "bo lubie". Jakbym się przebrała za zakonnice i wyszła tak na ulicę i inni by pytali czy wstąpiłam do zakonu a ja bym odpowiadała że nie wstąpiłam tylko po prostu lubie się tak ubierać. Taka głupia odpowiedź nigdzie by nie przeszła ponieważ ten strój jest zbyt charakterystyczny i wyłączny dla określonej grupy ludzi.

Gość gociaaa
Po prostu lubię, kurwa i chuj! Nie czuję potrzeby, zeby ci się tłumaczyć, dlaczego.

Gość Praca to nie miejsce
Praca to nie miejsce na manifestacja siebie. Wyobrażasz sobie jakbyś robiła wsklepie i obsługiwała cie baba ubrana w drelichy i gumiaki bo lubi talki stroj? a;lbo w banku. Ja jestem metalówą, mam własną firme , jak pracuje w domu to ok robię i ubieram siejak chce, ale jak wychodzę oficjalnie na spotkanie, jade coś zaweiźć klientowi to zmieniam ciuchy na oficjalne i kulturalne. Nie nauczyli Cię w domu kultury i szacunku widać , pewne zasady wpaja się od dziecka, między innymi stosowny wygląd do okoliczności

Gość gociaaa
wulgarny podszyw. zaczernie nicka zaraz

Gość takie tam duperele nic więcej
to się nie tłumacz :) dla przeciętnego Kowalskiego jesteś dziwadłem i on też nie musi ci tłumaczyć dlaczego, jesteś i już

Gość simaaa
twoj wizerunek to twoje cv--zwlaszcza ze mowa o zarobku ? a to jest niejako praca-szatanistamocne slowo ale got..hm-musisz zrozumiec ze dawanie korepetycji wiaze sie z zaufaniem do ciebie. tak wiec -odziez ok-ale makijaz chociaz zmien-lub nie miej go wcale.;)

Gość simaaa
takie duperele nic wiecej twoja odpowiedz jest wiekszym dziwadlem :) dziewczyna ma taki gust,to lubi i tyle..wiec luz .

...Nie rozumiem dlaczego ludzią to tak przeszkadza ... Mam nadzieję, że niemiecki znasz lepiej niż polski? ludziOM!!!

Gość ulalalalalalalalalala
moja chrześnica ma korepetytorkę z matmy- gotkę, jest nią zachwycona :-) ludzie boją się, bo nie wiedzą (a że nie chcą się dowiedzieć- to już inna sprawa)

Gość pamietam jeszcze pare lat temu
Jak wzialem korki z chemii bo nie rozumialem pewnego zagadnienia z reakcji oksydoredukcyjnych bo mialem zdawac na inzynierie genetyczna. Zamowilem sobie korki u jakiejs laski z gazety. Ja mialem wtedy 22 lata, przyszla laska ok 24 w krotkiej spodniczce, z bluzeczka taka z odslonietym pepkiem i tatuazykiem z tylu nad dupa. Taka ladna blondyneczka. Uczymy się uczymy i w koncu skapnalem się że ona mniej umie ode mnie a jest po chemii po uniwerku, w koncy zaczalem jej tlumaczyc jedna reakcje bo widac było że nie kuma najpierw się upierala przy swoim pozniej odpuscila. I tak się nachylila tam nad tym stolem naprzeciw mnie i te cycuszki jej tak wisialy za ta bluzka :) Myslalem że nie wytrzymam ale się opanowalem. Pozniej cos mialem jej w ksiazce pokazac no to w koncu powiedziala że podejdzie wstala i tak podeszla z mojej strony i się tak jakoś nachylila nad ta ksiazka i ten tyleczek tak wypiela :) Ja tam już mialem namiot w gaciach od dobrych 20 minut w koncu nie wytrzymalem i ja dotknalem reka po tylku (sam nie wiem jak to zrobilem bo w zyciu takiego czegos nigdy nie odwalilem) i laska ku mojemu zdumieniu nic nie zareagowala, dalej tam cos niby szuka w tek ksiazce. Wjechalem jej dlonia pod spodnice, miala ponczochy zaczalem tam ja dotykaca a ona siup podwinela ta kiecke i zaczelismy się lizacc :) masakra W koncu wyladowalismy na podlodze i pozniej na lozku i tak to się skonczylo. Starych nie było chata byla wolna, spedzilismy tak 2 godziny, ona poszla i jej wiecej już nigdy nie spotkalem . Nawet nie pamietam jak miala na imię :) ech to byly czasy

Gość pamietam jeszcze pare lat temu
zapłaciłem jej 20 zeta za godzine korków a seksa miałem gratis, także opłacało się