Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paczka za granicę

paczka za granicę

Polecane posty

Gość paczka za granicę

Witam! Chciałam przesłać przyjaciółce ciuszki po moim dziecku i okazało się , że za ekonomiczną paczkę do 8 kg zapłaciłabym 90 zl. Czy nie wiecie może czy przesyłka kurierska nie byłaby tańsza? może możecie polecić jakąś niedrogą firmę kurierską ? ( bo ja się już kiedyś nacięłam na "Tanią" firmę i chciałabym jakąś poleconą). z góry dziękuję ;)

Gość wred.o.ta
jak wysyłam za granicę najtaniej jest Pocztą, 8 kg 90 zł to tanio. w polsce za taką paczkę się płaci ze 3 dychy

Gość Jabardzo
Ado jakiego kraju ta paczka? Moja ciotka ma córkę we Włoszech i wysyła jej paczki w busach, które tak kursują. Wiem, że jakies grosze za to płaci. Córka czeka na umówionym przystanku i odbiera.

Na poczcie do 2 kg możesz nadać paczkę priorytetem jako LIST.Tylko nie wiem,czy Ci na jedno i to samo nie wyjdzie :/

Gość vnkdofv
wyślij na jej koszt

Gość paczka za granicę
Raczej nie chciałabym wysyłać na jej koszt ;) Ona mieszka w Niemczech.

Gość za paczke busem do niemiec
place 60zl za taka paczke ok10kg ale oosba na miejscu musi zjawic sie i odebrac, najtaniej jako paczka to poczta te 90zl, jako list do 2kg kosztuje 54zl rok temu do niemeic wiec nie warto

Gość ożesz kurdeeee
a po co wysyłac ciuszki do niemiec bo nie ogarniam???ona tam chyba ma lepiej niz ty!bez sensu

Gość paczka za granicę
No właśnie mam lepiej ;) ona w Pl też miała lepiej... No ale te 9 dych to trochę wygórowana cena wg mnie.

Gość poszukaj po kurierach
co jadą z polski do uk , w koncu przejeżdzają przez niemcy więc moze na trasie jest to miejsce i zawiozą , pewnie taniej wyniesie nież pocztą polska. Ewentualnie docelowo poszukaj przesyłek na tracie Polska-Niemcy

Gość gość
Do uk przez niemcy jedzie sie autostrada, nie ma zadnego punktu gdzie moznaby sie zatrzymac, trzebaby szukac busow do niemiec a pewnie takich niemalo.

Gość gość
A ja jak wysyłam paczki, to zawsze wchodzę na stronę globport.com, dzięki której wiem, jakiego kuriera wybrać, bardzo to ułatwia mi życie i wiem, ile zapłacę :)

Gość gość
Nie wiem z jakiego kraju chcesz wysłać ja z Anglii do polski place 16 f do 32 kg kurierem DPD