Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katiuszzzzzzzza

Chce jechać do Rosji albo Ukrainy szukać żony. Jestem prawiczkiem...

Polecane posty

Gość Katiuszzzzzzzza

kilka dni temu rozmawialem z jedną bardzo fajną panią na bazarze o moich problemach przy okazji kupna ciucha :D Byla z Żytomierza blisko Kijowa i tam podobno jest duzo samotynych fajnych dziewuszek :classic_cool:

Gość Katiuszzzzzzzza
czym zarazonymi ?:D

Gość prawiczałkę są tutałkę
Kobiety z WNP. Oklepany temat.

Gość Katiuszzzzzzzza
Ostatnio mało brakowało a pozbył bym się swojego dziewictwa. Przechodziłem koło śmietnika a tam spał pijany menel z podartymi spodniami. Już miałem dobrać się do niego ale smród był tak mosny a w dodatku łaliły po nim robale... więc zrezygnowałem :(

Gość ukrainki lub rozjanki to nadaj
nadają się na żony, partnerki i matki dzieci Polki to co najwyżej do walenia w cipska. I to z własnej winy

Gość bu hahahahah ha
jakby Polki sie nie puszczały :D tam laski puszczają sie jawnie zeby normalnie zyc a Polki mają podwójną moralnosc, zresztą jak wiekszosc naszych rodaków.

Gość bu hahahahah ha
na gołodupca zadna nie poleci nawet w Afryce kobiety z dzikiego plemienia bunga bunga musza miec faceta z CZYMŚ , u nich są to np krowy czy kozy :classic_cool:

Gość alebum
A to ciekawe, czy wszystkich Ukraińców tam wybiło, że tyle wolnych kobiet nagle ? Czy to jeszcze tylko nasza mentalność sprzed Stanu wojennego, że niby u nas zachód bo Gierek, maluch i Społem a u nich Stalin i te sprawy i wszyscy chcą na zachód. Hahahahaha. To lepiej uważaj, bo jest rok 2012, przynajmniej u nich a i bezrobocie tam niższe i pensje już jak u nas. I śpiesz się z tym podrywem bo u nas to raczej nie robi się coraz lepiej ....

Gość varja
jak malo zarabiasz lub jestes bezrobotny to z czym do kobiet niemoto?