Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kevin Poniatowski

Brzydzę się i gardzę starymi babami!

Polecane posty

-śmierdzą -mają wiecznie roszczeniową postawę i uważają, że wszystko im się należy -ciągle udają chore i z byle pierdołami z nudów biegają po lekarzach, przez co normalny człowiek nie może się dostać -potrafią biec za autobusem, wpychać się na chama w drzwiach i potem słaniać się udając takie biedne i schorowane, by tylko zająć miejsce siedzące, nawet jeśli jadą jeden przystanek -nic nie wnoszą do społeczności, tylko siedzą na tych swoich emeryturach, na które często nawet dnia nie przepracowały, tylko odziedziczyły jako wdowy -ciągle jęczą, że nie mają niby pieniędzy, ale na rydzyka i na tacę zawsze rzucą papierek. -mają kurewsko wielkie dupy! JAk szafy czterodrzwiowe z ikei. Dlaczego stare baby mają przeważnie takie wielkie dupska?! Rzygać mi się chce jak na to patrzę :o

Gość ersr
ladne imie :)

Gość natas
Oooooooooooo ktos pisze o swojej matce. Gratuluję.

Gość gvbdfgd
zgadzam sie ze wszystkim co tu napisales. ja jeszcze nie lubie matek-macior badz jak kto woli matek-inkubatorow. najpierw popuszcza swoje s k ur wiale cipsko facetowi, potem zajdzie w ciaze i urodzi pasozyta co sie ciagle drze i sra kiedy popadnie. potem taka maciora wpycha sie wszedzie w kolejke a kazdy musi sluchac darcia ryja pasozyta

Gość echhhhhhhh
to poddaj się eutanazji, bo ciebie też starość czeka, chyba że wcześniej pierdykniesz w kalendarz bo udusisz się własnym jadem

Gość pppl
gvbdfgd- te odrób lekcję i marsz wulgarny smarku do łózka

Skąd wiesz, czy dożyję starości? Może rozkapryszony wnuczek takiej starej prukwy z wielkim dupskiem np. potrąci mnie po pijaku samochodem, albo zabije za papierosa.

Gość vjnvgjgh
Zgadzam się z tym.Stare rury bardaszane zawsze udają chore,a jak zapierdalać do autobusu to mają siłę,matki-maciory tak samo.

Gość zayebiste
tak, śmierdzą i capią sikami, oszczędzają wodę bo woda kosztuje, więc się nie myją i śmierdzą, żreją czosnek dla zdrowotności i z każdej jamy i otworu capi sztynk na kilometr a w komunikacji miejskiej woła na wszystkich, miejsce, miejsce dla mnie , ciekawe są wdowy po górnikach, nigdy w życiu nie pracowała zawodowo ale jako wdowa pobiera po mężu kwotę 2650 zł każdego miesiąca i ciągle jej źle, że to mało

Gość natas
Kevin wypierdalaj.

Gość natas
Miękkim chujem byłeś robiony czy cienkim debilu.

Gość 78989
Inkubatory zawsze pchają się z bachorami na początek kolejki. Stare babska nie tylko śmierdzą bo się nie myją ale też udają biedne a dla Rydzyka to zawsze maja kurwa kasę.

Nie rozumiecie inkubatorów? Przecież taka paniusia wysrała płoda, więc klękajcie narody! Co z tego, że nierzadko ojciec owego płoda nieznany, a maciora siedzi na socjalu z mopsu na który płacą wszyscy podatnicy. Ona urodziła dziecko! Toż to świętość.

Gość natas
Kevin jestem facetem i tu się mylisz.Moja mama jest emerytką i nie pozwolę jej obrazać. Wspólczuję Twoim rodzicom,że takiego chama wychowali. AMEN>

Gość BASIA MAŁPA
A JA SIĘ BRZYDZĘ FACETAMI, KTÓRYM STAJE NA 1 MINUTĘ

Gość Kevin,pytanie
kto ciebie urodzil?

to mi sie spodobało najbardziej " wpychać się na chama w drzwiach " :D a skąd taka emerytka ma wiedzieć na kogo się pcha ? czy na chama czy kulturalnego ?:D

Gość BASIA MAŁPA
KEVIN PONIATOWSKI MOŻE TOBIE TEŻ NIE STAJE? ALBO TYLKO PRZEZ MINUTĘ?

Gość natas
Obyś zdechł.

Nie mam problemów ze wzwodem. Nie widzę zależności między gardzeniem starymi babami, a problemami ze wzwodem. natas- sam sobie zdychaj, razem ze swoją "wielkodupiastą" staruchą,

Gość Kevin,pytanie
raz jeszcze-kto ciebie urodzil?

" paniusia wysrała płoda, więc klękajcie narody! Co z tego, że nierzadko ojciec owego płoda nieznany, a maciora siedzi na socjalu z mopsu na który płacą wszyscy podatnicy. " teraz wiadomo skad frustracja :)

Gość natas
Pojeb.