Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziorexa

Czy to moze byc ciąża? Szybka odpowiedz. Jakie mialyscie objawy..? :)

Polecane posty

Gość madziorexa

Odbyłam stosunek z moim narzeczonym (zabezpieczenie niby było ale wydaje mi sie ze zawiodło) na początku sierpnia, dużych objawów nie mam tylko jestem bardzo senna, trochę więcej jem, brzuch mnie boli jak na okres a miesiączkę powinnam dostać juz 3 dni temu a do tej pory jej nie ma, piersi zaczynają robić mi sie wrażliwe na dotyk ale nie bolą, co o tym myślicie. Z gory mowie ze mam 20 lat i wiem jakie konsekwencje wiążą sie z dzieckiem, powiem ze nawet i bym bardzo chciała mieć dziecko. Chcialam jeszcze dodac ze mam straszne humorki raz placze z byle powodu a raz smieje sie do bolu i tez nie wiem z jakiego powodu od dwoch dni mierze temp. w pochwie i caly czas mam 37,4.. Ah a na dodatek ostatnio wyszedl mi zajad po prawej stronie co nigdy takiego czegos nie mialam, ciagle czuje sie przemeczona.

Gość a amol może
test Ci prawde powie, a beta na 10000% ;)

Gość serenity five
słyszalas kiedys o tescie ciazowym?

Gość madziorexa
Tak slyszalam o tescie ciazowym ale chce z niem jeszcze poczekac bo to dla mnie za wczesnie na test. mam pytanie dla kobiet co sa badz co byly w ciazy czy bol brzucha jest caly czas czy od czasu do czasu? w niedziele mialam taki bol prawego jajnika ze wstac nie moglam aa miesiaczki nie dostalam.

Gość a amol może
a my wrózki ? :) Magdaleno, ja Cię prosze.

Gość serenity five
za wczesnie na test? litosci, po terminie miesiaczki!! jestes...

Gość madziorexa
Ah no ja wiem ze nie wrozki :) rozumiem to przeciez..:)

każdy inaczej przechodzi ciaze:) mnie raz boli raz nie boli...a test robilam 27dc i wyszedl co prawda nie wyrazna krecha ale byla:) a byłam dzien przed @;)

Gość madziorexa
Dobra wiedz pojde po ten test i go zrobie jutro badz po jutrze jeszcze musze sie przygotowac haha :D

Bolace sutki i apetyt to mam ja a jestem w 9 miesiacu. Senna?? W 2,3 miesiacu a bole jak na okres faktycznie miałam ale mi okres sie już spoznial miesiąc . Kobiecie ktora nie była w ciazy wydaje sie ze objawy sa tak szybko i bardzo wyraźne. Znam nawet takie co sobie uroily objawy mdłości itp na drugi dzień po stosunku. Tez wyolbrzymialam ale jak na prawdę zaszlam to dopiero test pokazał mi ciążę i to dopiero po 3 tyg mimo ze robiłam rano więc jeśli jest tak wcześnie to test tez jest niewiarygodny. Najlepiej w synevo zrobic hcg z krwi. Najpewniej

I masz odpowiedz na sponiajacy sie okres- zajady czyli organizm masz osłabiony i dlatego. Senna tez jesteś z przemecEnia a jak organizm Zmęczony to robi zapasy energii stad ten apetyt. Na humorki na pewno za wcześnie. To po prostu autosugestia

Gość madziorexa
Hmm mialam 4 podejrzenia ciazy i sobie wyobrazalam bog wie co ale to nie jest wyobrazanie sobie bo widze co sie ze mna dzieje takich napodow zlosci placzu i smiechu nie mialam nigdy..

Nie ma reguły ze po miesiaczce test wyjdzie dobrE. Ja robiłam 2,3 testy najpierw tydzień po terminie pózniej 2 tygodnie po terminie miesiacKi a bladziutka druga kreska wyszła dopiero po 3 tyg od daty miesiaczki jak juZ byłam w 4 tyg ciazy a dodam ze miesiaczki miałam co do dniA regularne

Gość madziorexa
No tak masz racje aa po za tym kazda kobieta ciaze przechodzi inacziej.. i jak ty mialas obajwy bardzo pozno to nie znaczy ze inna bedzie miala bardzo wczesnie moja siostra po miesiacu miala objawy takie jak.. humorki, apetyty, bol brzucha itp. aa nawet nie wiedziala ze w ciazy jest.

Ale takie rozchwinia emocjonalne są spowodowane burza hormonów a u ciebie jeszcze na to za wcześnie. Myślisz o tym i twój organizm sie utozsamia z twoja psychika. Ile razy ja tak miałam ze plakalam i śmiałam sie na przemian i jeszcze brak okresu niby mdłości a jak okazywało sie ze nie jestem w ciazy to raptem wszystkie " objawy" znikaly. Nikt ci tu nie powie czy jesteś w ciazy musisz zrobic test z krwi

Nawet jeżeli teraz sie uprzesz ze jesteś w ciazy to i tak jeżeli jesteś to jesteś jak nie to nie. Nikt inny, żadne forum ci tego nie potwierdzi ani nie zaprzeczy bo tak jak mówisz każda przechodzi inaczej