Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin_jkj

Szukam ciekawej dziewczyny

Polecane posty

Gość Marcin_jkj

Cześć mam 21 lat i nie mam ciekawych wspomnień co do bycia z kobieta w związku. Chciałbym poznać prawdziwą dziewczynę kulturalną, milą i prawdziwą. Ale czy takie jeszcze istnieją?

Gość Marcin_jkj
heh ciekawe :)

Gość Normalna raczej
Na pewno istnieją:) tylko ty ich raczej nie zauważasz, bo takie dziewczyny nie zwracją uwagi facetów ponieważ to co napisałeś znajduje się w jej wnętrzu a faceci zwykle najpierw patrzą na wygląd a jak im nie pasuje np. kolor włosów, figura to cześć:( i tacy niestety są faceci. Pozdrawiam

Gość Marcin_jkj
Mówiąc szczerze to nie byłem nigdy z boginiami piękności bo wiem mniej więcej że to tak wygląda jak napisałaś. Od lutego jestem sam, zostawiła mnie dziewczyna po 5 latach dla innego a już było po zaręczynach, fakt że to może było zbyt wcześnie (za młodzi) ale ja byłem pewien że tego chce ona widać nie.

Gość Marcin_jkj
Skoro jesteś to jak Cie poznać :)

Gość Normalna raczej
I taka dziewczyna jakiej szukasz to na pewno nie odpowie na twoje pytanie bo jest normalna i nie pcha się nigdzie na siłę bo jest kulturalna. Taka dziewczyna może ci tylko tu doradzić żebyś zaczął szukać w prawdziwym życiu a nie wirtualnym;)

Gość Normalna raczej
I taka dziewczyna jakiej szukasz to na pewno nie odpowie na twoje pytanie bo jest normalna i nie pcha się nigdzie na siłę bo jest kulturalna. Taka dziewczyna może ci tylko tu doradzić żebyś zaczął szukać w prawdziwym życiu a nie wirtualnym;)

Gość Marcin_jkj
Szczerze nie jestem typem imprezowicza mam mało czasu na jakieś zabawy, a wolny czas wolał bym poświęcić jednej dziewczynie . Moje życie polega na zarabianiu pieniędzy w Anglii i wysyłaniu pewnej części do polski aby pomóc rodzinie. Nie czuje się przez to gorszy ale doskwiera mi samotność, brak tej drugiej osoby.

Gość Normalna raczej
Widocznie ona do tego nie dojrzała. Zdarza się i tak:) szkoda że nie jesteś odrobinkę młodszy bo moglibyśmy nawiązać ciekawą znajomość:)

Gość Normalna raczej
Każdy tego potrzebuje:) i każdy prędzej czy później znajduje:)

Gość Marcin_jkj
Może to i działać w drugą stronę :) szkoda że ty nie jesteś ciut starsza :P heh mi wiek nie gra roli chyba aż tak :) więc jeśli będziesz miała ochotę to będę rad :)

Gość Normalna raczej
Jeżeli naprawdę jesteś takim wspaniałym facetem jak piszesz to znajdzie się nie jedna chętna;) życzę dużo powodzenia w życiu:-)

Gość Normalna raczej
Może i w pewnym sensie wiek nie gra roli ale jednak jest jakaś bariera:) to z mojego punktu widzenia:) ale każdy może uważać inaczej

Gość Marcin_jkj
Dzięki i wzajemnie ale podejrzewam że będę stereotypem i pozostanie jak jest :) pozdrawiam

Gość Normalna raczej
A jednak bądź co bądź chyba jestem troszeczkę za młoda:)

Gość Normalna raczej
A dlaczego od razu stereotypem?:) na pewno się już niedługo wszystko zmieni tylko potrzeba czasu i duuużo cierpliwości:-P

Gość Normalna raczej
Widać że szukasz idiotki do jednej rzeczy bo tylko takie łatwe i głupie polecą na twoje audi i kasę:-/

Gość Normalna raczej
Marcin a można jeszcze wiedzieć z jakich okolic jesteś?:)

Gość Normalna raczej
A ile byś chciał?

Gość Normalna raczej
Swoją d**e to ty chyba masz na miejscu:) żałosny jesteś facet że aż śmieszny:) papa

Gość Marcin_jkj
hej miło mi :) ja jestem z okolic poznania a w Anglii siedzę w Telford ;)

Gość Normalna raczej
Poznań... to trochę daleko ale jeśli byś chciał pogadać to czemu nie:) odezwij się w razie czego:)

Gość Marcin_jkj
hej nom może być i daleko :) ważne aby poznać normalna osobę :)

Gość Normalna raczej
No to może pogadamy na mailu? Bo tu na forum to nie jest zbyt bezpieczne:) kasia051996@interia.pl pisz jak chcesz:)

Gość każdy skrywa jakas tajemnice
Ja jestem z Twoich okolic:) a dlaczego szukasz dziewczyny na kafe???? A w Anglii ich nie ma?????:p

Gość Marcin_jkj
szukam ich tutaj dlatego że w Anglii strasznie się wszystko zmienia i wiele dziewczyn, jak i zarówno chłopaków ,,świruje,, a ja chcę znaleźć jak napisałem normalną dziewczynę :)