Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antytechnika

internet bezprzewodowy- pomocy!

Polecane posty

Gość antytechnika

Cześć! Od 8 lat mam internet stacjonarny. Jednak teraz będę musiała kupić internet mobilny, bo się przeprowadzam i kompletnie się na tym nie znam. Co to znaczy "transfer danych"? Z tym terminem nie spotkałam się przy użytkowaniu internetu stacjonarnego. Bo prędkość transferu wiem co oznacza. Teraz mam 8 Mbit/s, więc mam porównanie z bezprzewodowymi. Ale co to ten transfer danych? I jaki polecacie tani mobilny internet? Korzystam z internetu dużo.

Gość nikkc_lubię oral
korzystasz dużo i nie wiesz takich podstaw. marna prowokacja. del

Gość antytechnika
Wiesz co, jakbym miała wymyślać prowo to bym się bardziej postarała. Moje korzystanie z internetu ogranicza się do poczty, różnych for, facebooka, you tube, ściągania i oglądania filmów , przeglądania serwisów plotkarskich i wiadomości. Mam pojęcie tylko o prędkości internetu bo ta się od tych kilku lat znacząco zmieniła. A z transferem danych na stacjonarnym nie miałam do czynienia. Nie wiem co to znaczy 3 gb transferu danych. To znaczy, że mogę ściągać w miesiącu pliki do 3 gb w sumie? Co za debil.

Gość antytechnika
A internet na kartę?

Gość Miliana23
polecam net w playu ja mieszkam na zadupiu i do tego w dołku a net zapiepsza jak głupi i do tego co piszesz tyle co oni daja starcza na miesiac spokojnie transferu.

Gość antytechnika
A jaka cena? Ja jestem biedną studentką.