Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

kobiety wymagają od faceta

Polecane posty

Gość sperdelamy
z ciebie nawet tego zrobic by sie nie dalo......cioto

Gość malinaleśna
Po rozumiesz po pojęciem zbytni romantyzm?

Gość Fascynacja
Nie, wrażliwe egzemplarze :P

czułość nie musi być ciotowata :) albo inaczej: facet-ciota musi jak zacznie okazywać czułość to nie zrobi tego po męsku, bo to nie leży w jego naturze. Nie jest męski i już, więc niech lepiej już siedzi cicho i udaje macho :P

Gość co Ty gadasz
kobiet chcą zimnych wyrachowanych chamskich drani

Gość Nieprawda, wcale nie chcą
:P

Gość co Ty gadasz
to zobacz ile tematów na forum jacy to ich partnerzy są źli a ile to się mówi, że każdy facet zdradzi i każdy to świnia. Takich facetów chcecie i takich wybieracie tych co nie chcecie i ich nie macie okazji poznać są zupełnie inni- "lepsi"

tak ja cały jestem udawany ...nic we mnie nie może być prawdziwe - zwłaszcza twierdzenia o mnie 💤

Gość dziś na pomarańczowo
to niech ci lepsi, nie chamowaci i nie damscy bokserzy w końcu się ogarną i coś zrobią. a jak znam życie i tych dobrych chłopców, kochających itp. to dupy wołowe, które kobiety nie będą podrywać, bo dostaną kosza, albo nie bo nie i koniec. to tacy, którzy po pół godziny rozmowy zaznaczają, że oni się dla nikogo zmieniać nie będą, są jacy są i wóz albo przewóz. może i zakochana kobieta mimo wszystko na to poleci, ale trudno, żeby obca rzucała się na typa, który ze wszystkim jest na nie. nie to nie, wypad z baru i następny proszę

nie odwracaj kota ogonem Panie Czuły i Romantyczny to nie udawaj, nie zmyślaj i nie wypisuj herezji na czyiś temat - to wszystko będzie ok

dziś na pomarańczowo ale typowa , męska dupa wołowa, ma więcej wymagań niż kobieta...:P

Gość umcyumcy
Użytkownik: revolver (ilość tematów: 130, ilość postów: 9582) revolver najwieksza ciota kafe hahahah jaki niczek:D revolver strzelajacy slepakami:D hahaha

umcyumcy cioty piszą na pomarańczowo - liczba postów , nieskończona... szkoda na ciebie prochu , więc wszyscy jadą już na pusto , gdy wcześniej skończą w pełni....:D