Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przezroczysty deszcz

problem z polaczeniem, pomozcie prosze! ;(((((((( gdzie szukac rozwiazania??

Polecane posty

mam problem z polaczeniem sie z internetem. mam neostarde, liveboxa, zawsze dziala dobrze. i mam netbooka i normalnie neta mam, ale mam tez w domu stacjonarny i tez zawsze normalnie mialam neta bez problemu. jakis tydzien czasu nei wchodzilam na tamtego kompa, a dzis wlasnie chcialam i mam cos takiego: pobieranie adresu sieciowego i po chwili : nie mozna polaczyc sie z siecia bezprzewodowa. i tak co chwila raz pobiera i sie nie polaczy. ze stacjonarnym zawsze laczylam sie bezprzewodow, a teraz nie wiem co sie stalo. czego moze byc to wina????? dodam ze nic na stacjonarnym nie instalowalam, nie grzebalam. pomoze ktos ??? :(((

podnosze bo nie wiem co robic juz z tym :((

A próbowałaś ponownie skonfigurować sieć na tym kompie? Ja ostatnio też mam problemy z jednym kompem i ponowna konfiguracja rozwiązuje problem. Jeśli pojawia się on często a masz już routera z 3 lata to czas na kupno nowego. Tak mi informatyk powiedział...

przez 6 lat mialam tego stojacego liveboxa, a od roku mam tego nowszego liveboxa. ja mam tak, ze instalowalam poprzez netbooka, zadnej plytki nie wkladalam, bo do netbooka plytki nie wloze, a w stacjonarnym mam popsuty CD. bo ja mam tel stacojanrny tez, i raz wlasnie ten net ten nowy livebox blokowal polaczenia telefoniczne, ale wymienili mi na nowego i wszystko od pol roku jest dobrze. wpisalam jeszcze raz te wszystkie klucze, nie wiem co znow robic, juz mam dosc dzwonienia tam , bo jakby chcialo sie polaczyc ale jakby cos blokowalo

Nie bardzo rozumiem o czym piszesz, bo się po prostu na tym nie znam. Umiem rozwiązać tylko te prostsze problemy, a jeśli się nie udaje - dzwonię na infolinię albo do dostawy neta albo do routera. Zadzwoń do nich raz jeszcze i wytłumacz jasno albo od razu na pogotowie komputerowe 24h 🖐️

dzieki , chyba musze zadzwonic, ja tez nie znam sie na tych bardziej skomplikowanych , nie wiem coo sie dzieje z tym , ale jak wtedy dzwonilam, to oni teraz nic nie zrobia, dopiero w poniedzialek , kurcze, ja to zawsze musze miec jakies problemy z tym netem, nie dosc ze nikogo nie mam zeby mi to sprawdzil, zadnej meskiej reki informatycznej :(