Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjaknki

sex do konca

Polecane posty

Gość jjjjaknki

wczoraj pierwzay raz kochałam się z chlopakiem do konca (doszedl we mnie) myslałam ze bedzie to dla niego mega frajda,ale nie!!! nie byl zachwycony wrecz chyba mu sie az nie podobalo :( czy wasi mezczyzni tez tak mieli ?

ja próbuje namówić swojego na całość, ale on nie chce :( nie ufa mi... uważa, że pewnie chce dziecka ale to nieprawda!!!! Nie chcę!!!!!!!! Przecież byśmy to zrobili w dni niepłodne... Chciałabym się dowiedzieć jakie to uczucie tylko.... Musi być fajnie tak mokro i ślisko i w ogóle.

Gość jjjjaknki
szczerze to mnie to nie zachwyciło. czułam tylko taki chlupot,i jakby wodę we mnie wlali. myślałam tak jak ty że bedzie wielkie wow ale sie przeliczyłam

Gość lena7999
a czy wy rozmawialiscie z partnerami przed wspolzyciem -czego oczekuja ,niestety do seksu troszke trzeba sie nauczyc poprobowac poszukac odpowiedniej dla kazdej stron pozycji odpowiedniego otoczenia rozmawiac i poczekac na efekty a wtedy wejdziecie w kraine namietnosci tego nie da sie opowiedziec bo kazdy to przezywa na swoj sposob .i najwazniejsze zabezpieczajcie sie by to oczekiwanie na szczyty nie zamienilo sie w oczekiwanie na okres pozdrawiam ;)

Gość lena7999
a wogole owoco-wydymka jak mozesz byc w zwiazku jesli twoj chlopak ci nie ufa- budowa zwiazku jest zaufanie milosc i pozniej seks . wiec kazdy normalny facet bardzo pragnie seksu z ukochana wiec ciekawy przypadek ;) czy naprawde jestes z nim na sile skoro sie boi ze zlapiesz go na dziecko ??