Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karol9rr

problem z okresem! pilne

Polecane posty

Gość karol9rr

Witam, mamy z dziewczyną taki problem - spóźnia jej się okres już dziesiąty dzień. To już drugi raz tak się dzieje, wcześniej spóźnił się bodajże 5 dni, w lutym (gdy były te straszliwe mrozy). Współżyjemy od sobą od stycznia, zawsze z zabezpieczeniem i nigdy nie doszedłem w niej. Teraz jest taka sytuacja - jesteśmy ze sobą BARDZO zżyci, spotykamy się prawie codziennie, dzwonimy do siebie i rozmawiamy bardzo długo codziennie. Niestety, niedawno musiałem wyjechać pilnie na drugi koniec Polski na 10 dni. Przez ten czas dziewczyna wręcz usychała z tęsknoty. Czy to może być powód tego spóźniającego się okresu? Dodam też, że boli ją brzuch oraz piersi dokładnie tak, jak przed miesiączką, ale nadal nie ma krwi. W poniedziałek idziemy do lekarza, ale najpierw chciałem zapytać w jakimś miejscu, żeby przestać tak bardzo się o nią denerwować, a nuż jest chora... Mamy po 19 lat. Pozdrawiam i proszę o odpowiedź.

Gość misiek0555
niech dziewczyna zrobi test ciązowy i wszytsko bedzie jasne. jednak uważam że ciąża jest mało mozliwa, może jakies zaburzenia hormonalne?

Gość karol9rr
z tymi hormonami to nawet prawdopodobne, dziewczyna przyjmuje leki na serce, ale ostatnio jej się skończyły i nie przyjmuje od jakiegoś miesiąca i tak jakoś nie ma czasu iść do lekarza. a test zrobi na pewno

Gość Perw mobilna
No tak. Nie ma czasu iść do lekarza, bo zajęta jest usychaniem. :classic_cool:

Gość bialamasajka
Być może ma jakieś zaburzenia, to pewnie jest przejściowe, nie martw się. Poradź jej by obserwowała swoje cykle, ich fazy. Będzie mogła szybciej wychwycić anomalie

Gość karol9rr
Wczoraj dostała okres, na szczęście. Dokładnie w 35 dniu cyklu. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi