wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 8, 2012 powiecie ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krabowa u Napisano Wrzesień 8, 2012 piękna pogoda, pełna lodówka, portfel też, nie narzekam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zocha. Napisano Wrzesień 8, 2012 gufno.........:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zła Margo Napisano Wrzesień 8, 2012 Niedługo wyjdę za mąż :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 8, 2012 ah ...................................................................................... sami sobie winni , a krzyczą ! :) Aż tak kiepsko pogoda na was wpływa ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szturrrmmmowa Napisano Wrzesień 8, 2012 brzuch mnie boli,kupy nie mogę zrobić:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak tak tak takakkakaka Napisano Wrzesień 8, 2012 leniwy dzień, chciałabym ale mi się nie chce, nie narzekam ale nie lubię marnotrawić czasu, wieczorem wyjście znajomymi, to chociaż okazja żeby pogadać, poznać nowych ludzi, wyszaleć się naparkiecie o, idę zrobić paznokcie, bo wstyd ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zainteresowana bardzo Napisano Wrzesień 8, 2012 szurmowa ,ale miało być co dobrego:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 8, 2012 na brzuszek rozkurczowy rumianek polecam a na zaparcie tran :) , przejdzie i będzie po bólu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 8, 2012 na brzuszek rozkurczowy rumianek polecam a na zaparcie tran :) , przejdzie i będzie po bólu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach