Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolek89

smieszne zachowania sasiadow lub denerwujace... mowcie

Polecane posty

a co do seksu zza scoiany - to jest rzeczywiscie "reewlacja" jak jestes po operacji, albo jak masz male dziecko w domu kt nie slyszy bajki bo tak sie pani obok drze z rozkoszy albo jak jesz albo musisz sie nad czyms skupic - moim zdaniem tacy ludzie to zenada;/

Gość hfbfm kmgkfnhjgnh
takich nietoperzy jest wiecej :D Moj sasiad w nocy wychodzi z rowerem, kiedys jechałam nad ranem do innego miasta, było po 2 a on na stacji benzynowej kupuje jedzenie i napoje, do sakwy i w droge. Jego konkubina podobnie, srodek nocy a ona wlacza telewizor, trzepie cos na balkonie, raz tłukła kotlety i łubudu na podłodze :D

Gość maaaasakra
Ludzie jacy WY dziwni jesteście! A co nie można sobie w nocy żyć? Niektórzy w dzień pracują i spią, w nocy zyja. Skoro sasiadka pieliła to na pewno widziała! Na slepo by nie pieliła. Ja np. mam wypalone coś tam w oku i moje oczy bardzo źle reagują na światło dzienne i lepiej widzę w nocy niż w dzień :D JAK KOT Wiecie co, moim zdaniem ten temat obnaża głupotę, wścibskość i zaścianek. Jakkolwiek rozumiem,że jęki za ścianą mogą przeszkadzać i to nawet bardzo tak ludzie, którzy jeżdzą albo sobie siedzą na działce w nocy to nie wiem jak mogą przeszkadzać! Idzcie spać z korkami w uszach jak Wam tak przeszkadza! Masakra!

dokladnie;-) nie kazdy pracuje 8.-16, potem obiad i dwa seriale i do poduszki o 22;-)

Gość sasiadka swoich sasiadow
Owszem Migotko,ale ja tak jakos nie mam szczescia do sasiadow ;) Dwie sasiadki,ktore razem pija,wygibuski nie z tej ziemiii.Ostatnio mialam 4 dzieci pod opieka,ubieramy sie,wychodzimy na plac zabaw,otwieram drzwi,a one pod nimi,jedna lezy zeszczana,druga probuje ja podniesc.Z tekstem do mnie,ze ja mam z nia zaniesc ta driga na gore,bo sie najebaly,ja na to,ze nie,bo mam dzieci pod opieka i akurat wychodzimy,a ona do mnie przy tych dzieciach : "ty kurwo,ty szmato jebana,konfidentko pierdolona i takie tam :) Wkoncu sasiad wyszedl i wezwal policje,mega szybko sie zmyla do domu ;)