Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chetnie powróże

Powróżę,

Polecane posty

tylko jest warunek - nie kłamiecie, nie dajecie fałszywych danych,bo raz że tracicie mój czas i energię którą mogę poświęcic dla kogoś innego,a dwa - kłamiąc również karty kłamią a ja główkuje nad interpretacją, to chyba logiczne. Standardowo proszę o imie date urodzenia i pytanie, oraz weryfikacje, z racji tego że jestem początkująca. Kto przeczytał całość dokładnie niech i również da taki dopisek.;)

Gość ja powróze tobie,
wystarczy data miejsce i godzina ur

Gość skórka od chleba
Czy znam mężczyznę z którym stworzę rodzinę,jesli nie kiedy się pojawi?Marlena 7.11.1982

Gość Dorota 04.08.1979
kiedy wyjadę za granicę do pracy i czy ściągnę do siebieswoje dziecko? Określ mi mniej więcej kiedy to by było. Będę wdzięczna;)

Gość ja poproszę
Alicja Pawlak 17.03.68 , co karty mowia o uczuciach ? napisze po wrożbie :)

Gość Clodija
z ktorym z nich bede jesli w ogole ja klaudia 27.10.1994 marcin 10.09.1991 wirek 04.12.1991 co do mnie czuja

Gość truskawkaaa020
kasia 29.02.1992 kiedy zajde w ciaze

Agnieszka ur.14.07.1979r. - co karty pokazują odnośnie mojego życia uczuciowego? obecnie nie jestem w związku... czy znam już tego jedynego, czy kiedyś poznam?

Gość truskawkaaa020
;-);-);-)

Przeczytałam co napisałaś, proszę o wróżbę ogólną Patrycja 1.06.1993

Gość Clodija
dodaje dopisek;)) z ktorym z nich bede jesli w ogole ja klaudia 27.10.1994 marcin 10.09.1991 wirek 04.12.1991 co do mnie czuja

Gość Aisha 123
Alicja 17.03.68 sfera uczuć, przeczytalam dokładnie i chętnie zweryfikuję wrozbę

Gość girandola
malgorzata 23.03.1979 czy i kiedy wyjde za maz?

Gość Clodija
tylko jest warunek - nie kłamiecie, nie dajecie fałszywych danych,bo raz że tracicie mój czas i energię którą mogę poświęcic dla kogoś innego,a dwa - kłamiąc również karty kłamią a ja główkuje nad interpretacją, to chyba logiczne. Standardowo proszę o imie date urodzenia i pytanie, oraz weryfikacje, z racji tego że jestem początkująca. Kto przeczytał całość dokładnie niech i również da taki dopisek

Gość girandola
przeczytalam dokladnie

Gość Aisha 123
17.03.68- Alicja , sfera uczuć tylko jest warunek - nie kłamiecie, nie dajecie fałszywych danych,bo raz że tracicie mój czas i energię którą mogę poświęcic dla kogoś innego,a dwa - kłamiąc również karty kłamią a ja główkuje nad interpretacją, to chyba logiczne. Standardowo proszę o imie date urodzenia i pytanie, oraz weryfikacje, z racji tego że jestem początkująca. Kto przeczytał całość dokładnie niech i również da taki dopisek.

ja poproszę - Alicjo, wokół Ciebie kręci się nawet kilku mężczyzn, jest jeden nieśmiały, jest karta mówiąca o tym że jest on przystojny, możesz wiesz o kogo chodzi :) Sama jesteś atrakcyjną i dobrą kobietą,lubianą Szara97 - widać koło Ciebie meżczyzne, kręci się wokół Ciebie i nawet rozważa zwiazek z Tobą,podobasz mu się. Dosyć przystojny +/-brunet-moze byc to tez szatyn ;),Od Ciebie zależy co zrobisz w niedalekiej przyszłości,jeśli bedziesz z nim to dosyc krotko, na prawdziwą dłuższą miłość trochę poczekasz

Gość skórka od chleba
Czy znam mężczyznę z którym stworzę rodzinę,jesli nie kiedy się pojawi?Marlena 7.11.1982 dopisek: tylko jest warunek - nie kłamiecie, nie dajecie fałszywych danych,bo raz że tracicie mój czas i energię którą mogę poświęcic dla kogoś innego,a dwa - kłamiąc również karty kłamią a ja główkuje nad interpretacją, to chyba logiczne. Standardowo proszę o imie date urodzenia i pytanie, oraz weryfikacje, z racji tego że jestem początkująca. Kto przeczytał całość dokładnie niech i również da taki dopisek.

Gość cnkdc
przeczytałam dopisek, podaję prawdziwe dane 12.10.83 katarzyna kiedy wyjdę za mąż i za kogo

Gość cnkdc
przeczytałam dopisek, podaję prawdziwe dane 12.10.83 katarzyna kiedy wyjdę za mąż i za kogo

Gość i ja poproszę
dziękuje, wrozba chyba trafna, mam wrazenie , ze wiem o kogo chodzi :) przepraszam, ale napisalam jeszcze pod nickiem Aisha 123, nie wiedziałam, czzy zap. o weryfikaccji wystarczy